Unika je napisao/la:
Nema razloga da režite na nas jer da su se prebjezi vama dogodili, mi sigurno ne bismo vršili attack na vas došljake nego bi vas nastojali razumjeti
O kakvom attacku ti pricas ?
Unika je napisao/la:
. Radi spamanja topica (koji ima veze s temom) u stanju ste nam davati svakave epitete što sigurno nije u redu. Naravno da nam jako puno stvari nije jasno, a radi spamanja ne morate toliko šiziti. Kad stvari postanu jasne, obrišite (ili dajte nekome od nas tu f-ciju) pa ćemo sami obrisati "viškove".
Samo smo vas zamolili da izaberete bitne postove, jer cemo nebitne maknuti. U kanti za smece je cjelokupni odjeljeni topic vašeg prepucavanja sto je rekao profesor,što je rekla profesorica, lamentacija ne temu slanja dvadeset mailova asistentici, pitanje hoce li biti ispitnog roka u studenom iz informatike.
Unika je napisao/la:
Osvrnut ću se samo na svoje postove u kojima sam postavljala neka pitanja koja ne samo da mi nismo znali i da nas ne možeš svrstavati u isti koš jer ste vi svi izlazili na ispite i znate većinu od pitanja koja nas zanimaju, a o kojima nemamo pojma. Niti na jedno od tih pitanja nisam dobila odgovor.
search.php?author_id=1104&sr=postsNa koje tocno pitanja koja je neki splitski student mogao znati ti nisi dobila odgovor? Tu su svi tvoji postovi koje si ikad napisala, pronadi sto ti nije odgovoreno,a da si ti pitala, daj mi link na pitanje i ja ti osobno odgovorim ako znam.
Unika je napisao/la:
To pokazuje samo koliko je tko od nas ljut na koga i koga treba diskriminirati. Ljutite se radi pišljivog offtopičarenja, a niste u stanju odgovoriti na pitanja na koja odgovor napišete za svega pola minute. Nema veze. Uopće se ne ljutim. I ne tražim da mi na ovakve postove daš ili dajete odgovore jer na ovakve ne trebam reply.
Ali ces ga dobit.
Diskrimacija
Meni ovo vec postaje malo smiješno.
Diskriminacija bi bila da se jednog dana ja ili jedan od moderatora probudi i odluci banirati sve korisnike Nasciturusa iz Osijeka.
Nije valjda da ozbiljno misliš da studenti bojkotiraju pojedine topice radi vas?
Forum je postao prije vas, forum će (nadam se) postojati i nakon vas.