Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 27 tra 2026 15:01.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Pravila foruma

PAŽNJA PAŽNJA!
Sve teme o upisima,studomatima,bodovima,prebacivanjima,molbama i slično su radi bolje preglednosti prebačene u novi podforum Papirologija

Započni novu temu Odgovori  [ 330 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 25 lis 2008 12:48 
beare je napisao/la:
Pravnik je napisao/la:
Problem na nasem fakultetu je stvarno previse rokova.

Kad sam ja studirao koristio sam samo dva roka i to ljetni (6. mjesec) i jesenski (9. mjesec).

Ja bih do kraja lipnja polozio vecinu ispita tj. sve osim jednog, a taj bi jedan (uvijek najlaksi)
npr. hrvatska pravna povijest - u Splitu, ili ZAGREB - OBITELJSKO PRAVO, ostavio za rujan,
i izasao ga na pocetku roka. polozio i upisao cistu sljedecu godinu.

previše rokova? kako si ti 5 ispita uspio rješiti u 6. mjesecu, stvarno ti se divim....na 2 roka 5 ispita!

pet sam ih rijesio na prvoj, u lipnju, a u Zagrebu mi je bilo vise na trecoj, nije bio problem , samo je trebalo
uciti uciti uciti i uciti. Dok sam ja studirao bilo je i nekih fanatika koji su morali sve rijesit u lipnju, a ima i cudaka
koji bi poceli plakat kad bi dobili vrlo dobar (4), da ne povjerujes.

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 stu 2008 12:57 
Aktivan

hmm...mene baš i ne žulja 500kn u novčaniku :? Bilo bi dobro kad bi nam malo olakšali te prijave ispita. Zašto ne možemo prijavljivati putem neta?
Al dobro,možda bi i trbali barem taj prvi put doći, uzeti indekse,možda otići na neke konzultacije...i tak...Ma nemam pojma!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 stu 2008 13:01 
Forumaš

ma gle mi sad ovdje započnemo temu i počnemo raspravljati a tad ti se javi njihovi moder. i pobrišu temu kao šta mi hoćemo .

stvar stoji tako da index ne mora uopće biti gotov do 12.mj. no ipak se inf. može prijaviti.a to kako najbolje pitati čarobnice iz referade.

mi slavonci dolazimo dolje frustrirani i polu bijesni na sve a ovdje dolli vlada tako opuštenaa atmosfera da to boli glava.

zato :popcorn: :popcorn:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 stu 2008 14:17 
김정일

leganini je napisao/la:
ma gle mi sad ovdje započnemo temu

Vi ne zapocete temu, vi zaspamate temu.
Jel ti shvacas da ste vi od 10.10 pa do danasnjeg datuma uspili naštancati 6 stranica (slovima šest stranica) na topicu o informatici. A u zadnje tri godine sve skupa je napisano (istina pročišćeno) 5 stranica na tom istom topicu.
Dali smo vas pitali da izaberete najbitnije postove koje cemo ostaviti ? Jesmo.
No vi to niste htjeli ili mogli pa smo opet mi izabrali najbitnije postove i maknuli ostatak.
Jer ne studirate samo vi i ne zanimaju ostale studente vase price oko toga dal trebate uciti 100 stranica više literature na 6 stranica.

leganini je napisao/la:
i počnemo raspravljati a tad ti se javi njihovi moder. i pobrišu temu kao šta mi hoćemo .

Koje si ti lažljivica to je nešto strašno....
Srami se :thumbsdown

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 stu 2008 15:52 
Forumaš

čudno kako se sasvim bezazleni postovi odmah napadnu bez veze a konkretna pitanja glede rokova i konkretno pojedinih predmeta ignoriraju
a moju malenko0st vrijeđaju

ne želim više sudjelovati u bilo kojoj temi na ovom forumu

bog

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 stu 2008 15:57 
leganini je napisao/la:
čudno kako se sasvim bezazleni postovi odmah napadnu bez veze a konkretna pitanja glede rokova i konkretno pojedinih predmeta ignoriraju
a moju malenko0st vrijeđaju

ne želim više sudjelovati u bilo kojoj temi na ovom forumu

bog
Ma nemoj se ljutit INSO ima dan D, ili je dosa racun prometa za server hahahahaah...ni ja se ne slazem sa puno stvari pa se ne svadjam, eto recimo njemu je KPP najkorektnija katedra,meni G2 - zbog profe i nacina ispitivanja i KPP to su najgore jer moram ucit iz milijardu papira skoro fali list kupusa, a sve pari knjiha, pregledic i zakon, je je, mos mislit :beeelj: :beeelj: :beeelj:

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 stu 2008 10:30 
-Admin-

povratnica na fax je napisao/la:
Možda mi ne bi toliko postali kad bi nam netko točno odgovorio na postavljeno pitanje, jer mi prebjezi možemo samo nagađati, a vi koji ste dole i možda več prošli neke stvari više znate od nas sigurno. :inluv:

da netko točno zna, vjerojatno da bi vam i odgovorio! al vi imate toliko pitanje, da ni mi nemožemo znati baš svaki odgovor, pa čak ni približno! zato je najbolje ako vas što točno zanima, zovite referadu i pitajte! ja to učinim svaki put kad mi nešto triba! :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 stu 2008 10:47 
김정일

povratnica na fax je napisao/la:
Možda mi ne bi toliko postali kad bi nam netko točno odgovorio na postavljeno pitanje, jer mi prebjezi možemo samo nagađati, a vi koji ste dole i možda več prošli neke stvari više znate od nas sigurno. :inluv:

Vi nikako da skužite jednu stvar, mi neznamo ništa više od vas. Dok referada se ne udostoji napisati plan i program termina za ispite, u istoj smo situaciji kao i vi.
Prema tome,kao sto je suzana rekla nasigurniji nacin je da zovete referadu i njih gnjavite dok vam ne kazu nesto konkretno.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 stu 2008 19:51 
Forumaš

Inso je napisao/la:
Dali smo vas pitali da izaberete najbitnije postove koje cemo ostaviti ? Jesmo.
No vi to niste htjeli ili mogli pa smo opet mi izabrali najbitnije postove i maknuli ostatak.

Ovo je netočan podatak. JA sam napisala rezime svih postova iz kojih se dalo nešto zaključiti i to se trebalo (i je) ostaviti. Nema razloga da režite na nas jer da su se prebjezi vama dogodili, mi sigurno ne bismo vršili attack na vas došljake nego bi vas nastojali razumjeti. Radi spamanja topica (koji ima veze s temom) u stanju ste nam davati svakave epitete što sigurno nije u redu. Naravno da nam jako puno stvari nije jasno, a radi spamanja ne morate toliko šiziti. Kad stvari postanu jasne, obrišite (ili dajte nekome od nas tu f-ciju) pa ćemo sami obrisati "viškove". Ak. godina je ionako počela i, osim nas, gotovo da nema ljudi koji traže informacije putem foruma (pri tom mislim ekipu s 2. godine na kojoj je informatika) nego se oni valjda druže međusobno, idu na predavanja i tako prikupljaju informacije. Osvrnut ću se samo na svoje postove u kojima sam postavljala neka pitanja koja ne samo da mi nismo znali i da nas ne možeš svrstavati u isti koš jer ste vi svi izlazili na ispite i znate većinu od pitanja koja nas zanimaju, a o kojima nemamo pojma. Niti na jedno od tih pitanja nisam dobila odgovor. Naravno, nisam više pisala niti postavljala pitanja jer nema smisla. A moljakat nikoga neću da mi odgovori. To pokazuje samo koliko je tko od nas ljut na koga i koga treba diskriminirati. Ljutite se radi pišljivog offtopičarenja, a niste u stanju odgovoriti na pitanja na koja odgovor napišete za svega pola minute. Nema veze. Uopće se ne ljutim. I ne tražim da mi na ovakve postove daš ili dajete odgovore jer na ovakve ne trebam reply.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 stu 2008 20:21 
김정일

Unika je napisao/la:
Nema razloga da režite na nas jer da su se prebjezi vama dogodili, mi sigurno ne bismo vršili attack na vas došljake nego bi vas nastojali razumjeti

O kakvom attacku ti pricas ?

Unika je napisao/la:
. Radi spamanja topica (koji ima veze s temom) u stanju ste nam davati svakave epitete što sigurno nije u redu. Naravno da nam jako puno stvari nije jasno, a radi spamanja ne morate toliko šiziti. Kad stvari postanu jasne, obrišite (ili dajte nekome od nas tu f-ciju) pa ćemo sami obrisati "viškove".

Samo smo vas zamolili da izaberete bitne postove, jer cemo nebitne maknuti. U kanti za smece je cjelokupni odjeljeni topic vašeg prepucavanja sto je rekao profesor,što je rekla profesorica, lamentacija ne temu slanja dvadeset mailova asistentici, pitanje hoce li biti ispitnog roka u studenom iz informatike.

Unika je napisao/la:
Osvrnut ću se samo na svoje postove u kojima sam postavljala neka pitanja koja ne samo da mi nismo znali i da nas ne možeš svrstavati u isti koš jer ste vi svi izlazili na ispite i znate većinu od pitanja koja nas zanimaju, a o kojima nemamo pojma. Niti na jedno od tih pitanja nisam dobila odgovor.

search.php?author_id=1104&sr=posts
Na koje tocno pitanja koja je neki splitski student mogao znati ti nisi dobila odgovor? Tu su svi tvoji postovi koje si ikad napisala, pronadi sto ti nije odgovoreno,a da si ti pitala, daj mi link na pitanje i ja ti osobno odgovorim ako znam.

Unika je napisao/la:
To pokazuje samo koliko je tko od nas ljut na koga i koga treba diskriminirati. Ljutite se radi pišljivog offtopičarenja, a niste u stanju odgovoriti na pitanja na koja odgovor napišete za svega pola minute. Nema veze. Uopće se ne ljutim. I ne tražim da mi na ovakve postove daš ili dajete odgovore jer na ovakve ne trebam reply.

Ali ces ga dobit.
Diskrimacija :funny:
Meni ovo vec postaje malo smiješno.
Diskriminacija bi bila da se jednog dana ja ili jedan od moderatora probudi i odluci banirati sve korisnike Nasciturusa iz Osijeka.
Nije valjda da ozbiljno misliš da studenti bojkotiraju pojedine topice radi vas? :lol:
Forum je postao prije vas, forum će (nadam se) postojati i nakon vas.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 stu 2008 20:41 
Forumaš

Očekivala sam ovo. Naime, attack postoji koliko god ga ti pokušavao zataškati. Neću spominjati ostale pošto s tobom razgovaram. Ti imaš specifičan pristup prema nama. Odgovorat ćeš na teme dokle god se tvoja superiornost može istaknuti, a u nekoliko navrata sam primijetila da to nisi učinio, zašto... nemam pojma. Nadalje, odgovarat ćeš na iste ako ti se malo prepucava s nekim i uvijek, ali uvijek tvoja mora biti zadnja. Ne kažem da je to toliko loše nego hoću reći da su tvoji postovi nama uglavnom upućeni kritički i da se većinom prepucavaš. Smetaju ti viškovi postova na pojedinim topicima što ja uopće ne smatram da bi ti trebali smetati jer to nije toliki bed da ne možeš progledati kroz prste i pokušati razumjeti. Ovdje smo da nađemo odgovore na pitanja koja nas interesiraju, a oni koji znaju odgovore da pomognu koliko god mogu i to bez obzira išao tebi netko na živce ili ne. Svi ćemo na kraju krajeva biti na istom položaju kad diplomiramo i nitko neće praviti razlike jesi li diplomirao u St, Os, Zg ili Ri. Stoga je glupo srditi se radi par stranica viška postova koje vi smatrate offtopičarenju. Nama to sigurno nije to jer smo zbunjeni i nedovoljno informirani. Zašto bih zvala referadu i danima čekala da dobijem odgovor te činila žene nervoznima kad ima masa ljudi na forumu koji nemaju pametnija posla (jer inače ne bi bili online) i kojima neće biti teško odgovoriti. Na kraju ispadne da je studentima teže odgovoriti dok provodi svoje vrijeme u dokolici nego ženi koja vjerojatno ima drugih poslova od javljanja na tel i odgovaranja na ista pitanja. I, naravno, ne moraš mi se pravdati da ovo što sam napisala nije istina jer ja to tako vidim i nikakvo opravdanje neće to promijeniti. A kad nađem link na koji nisam dobila odgovor, s veseljem ću ga pričekati od tebe.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 stu 2008 20:49 
Forumaš

Evo link gdje sam postavila 3 pitanja, niti na jedan nisam dobila odgovor nego sam kasnije vidjela da sam jedno pitanje zeznula jer sam mislila da su to rokovi od ove godine (dakle ostaju druga 2 na koja nisam znala odgovor). Ako će tako po planu rokova od prošle godine biti i sada, ostaju ta 2 pitanja, ako neće onda ono jedno koje me i danas zanima, a ne znam odgovor. Neka bude ovako: 2) Mogu li PD prijaviti primjerice za početak 2. mj., a TUP krajem? Ili oba prijavim pa me profe stave kad njima paše? Tu mi odgovor mogu dati samo oni koji su već neko vrijeme u ST na faksu jer prebjezi o tome nemaju pojma, a nitko se nije udostojio odgovoriti. Pitanje je bilo na mjestu tada kada sam ga postavljala. viewtopic.php?f=22&t=862&p=38666#p38666

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 stu 2008 21:02 
김정일

Unika je napisao/la:
Evo link gdje sam postavila 3 pitanja, niti na jedan nisam dobila odgovor nego sam kasnije vidjela da sam jedno pitanje zeznula jer sam mislila da su to rokovi od ove godine (dakle ostaju druga 2 na koja nisam znala odgovor). Ako će tako po planu rokova od prošle godine biti i sada, ostaju ta 2 pitanja, ako neće onda ono jedno koje me i danas zanima, a ne znam odgovor. Neka bude ovako: 2) Mogu li PD prijaviti primjerice za početak 2. mj., a TUP krajem? Ili oba prijavim pa me profe stave kad njima paše? Tu mi odgovor mogu dati samo oni koji su već neko vrijeme u ST na faksu jer prebjezi o tome nemaju pojma, a nitko se nije udostojio odgovoriti. Pitanje je bilo na mjestu tada kada sam ga postavljala. viewtopic.php?f=22&t=862&p=38666#p38666

ok, ja sam procitao pitanje par puta al mi i dalje nije jasno sto je pjesnik htio reci.
ajde molim te to malo detaljnije.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 stu 2008 21:07 
Forumaš

Sada mi je jasno kako to funkcionira, ali dok sam postavljala pitanje nisam znala. Odgovor sam dobila na konto pregledavanja foruma nekoliko puta dnevno i izvođenja zaključka po postovima. U kutku za prebjege stoji još jedno pitanje kojeg sam večeras postavila, ali si ti, začudo, prvo se išao prepucavati sa mnom nego odgovarati.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 stu 2008 21:08 
Sega mega kul forumaš bez života

Unika je napisao/la:

Ne kužim ni ja,al eto, provat cemo :mrgreen:
Daklem, prijave za rok u 2 mj, ce se vjerovatno vršit sredinom 12-og tako da bi do tada
trebali znat sve datume, znači možeš prijavit kako hoćeš, jedan na početku mj. drugi na kraju,
ako i ne bude datuma staviš neki datum koji ti paše, pa te može potrefit da i pogodiš datum ili da te stave dan ranije ili kasnije,u svakom slučaju trebala bi saznat na vrijeme jerbo ce ispitne liste bit objavljene na str, faksa.
Jel to to šta te zanimalo ili sam totalno skrenila s teme :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 stu 2008 21:17 
Forumaš

Mi smo navikli prijavljivati ispite najkasnije 5 dana prije ispita (znalo se točan datum i sat ispita i za taj datum smo prijavljivali). Nije mi bilo jasno jel mogu prijaviti 1 ispit za početak mjeseca, a 2. za kraj mjeseca. Riješila sam dilemu jer sam vidjela da moram prijaviti mjesec do dva unaprijed, a da tada ne znam kojeg su mi datuma. Dakle, može se desiti da su mi oba u istom danu ili danu razlike (što mi ne paše). Mislila sam da se može prijaviti jedan početkom mj., a drugi krajem, ali kako se ne zna kojeg datuma će biti ispiti, prijavim pa lovim u mutnom.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 stu 2008 07:51 
ona koja piše sa WC-a

ajde ljudi molajte malo...koje prepucavanje....poanta svega je da možeš napisati postova,valjda koliko želiš,pa time i pitanja....a sad,režim koji je bio u osjeku i koji je u zagrebu se malo razlikuje od splita,....jer ako me pamčenje dobro služi,mi smo u zagrebu imali samo 2 roka za svaki predmet,dakle pr.3.12 i 23.12.(tako je i u osjeku,jel?)..i to je to...a ne kao u splitu,di ti daju više opcija,tj.danau prvomi drugom dijelu roka..prema tome....bitno je da ste razmirice riješili,a svi ubuduće,prebjezi neka pročitaju ovaj topic od početka,pa možda,tj.sigurno nađu odgovor na svoje pitanje,ako ne slobodno ga postavite,nači će se netko tko će probati odgovoriti...ok,HAPPY END....VODIMO LJUBAV,a ne rat

:mig: :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 stu 2008 18:08 
김정일

buba82 je napisao/la:
Ja imam informatiku 15.12 pismeno a 16.12 usmeni a izborni međunarodno pravo mora 17.12. Ja mogu,koliko sam shvatila, u utorak 16.12 ako položim informatiku prijaviti taj izborni i izaći na njega?!Zahvljujem na odgovoru!

ako ti budu htjeli prihvatiti prijavnicu u referadi, onda mozes izaci....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 stu 2008 21:48 
Forumaš

zsa-zsa je napisao/la:
Pa to je to o čemu stalno govorimo... Ne možeš ga izac dok ne očistiš godinu, tj.informatiku.
A na profesorovoj dobroj volji je da te pita bez prijavnice odnosno kad daš inf, ili na volji njih u referadi da ti
naknadno uzmu prijavnicu nakon sta položiš inf, al šanse za to su male pošto je mali rok- da je 2. mj. bilo bi
izvedivo, a ovako :? ...

Okej, dakle, trebalo bi onda ovako nekako izgledati: Prvi dan na praktičnom dijelu inf pitam profesora hoće li me sljedeći dan uz informatiku pitati i baze podataka i onda ukoliko je odgovor potvrdan, odgovaram bez da sam ga prijavila (jer mi u referadi, recimo, nisu htjeli uzeti prijavnicu) i onda mi se ocjena upisuje u 2. mj.? Ne kužim zašto bi mu bio problem da usporedno s inf odgovaram i baze jer su baze ionako sastavni dio informatike. A ima nas puno koji su uzeli taj izborni i sigurna sam da bi ga htjeli riješiti u jednom dolasku zajedno s info, a ne posebno dolaziti radi toga.

Hvala na razumijevanju, nama je ovo sve izgleda kao kad smo bili brucoši - ništa ne znaš i nemaš kog pitati. Hvala Bogu na ovakvima koji će prevoditi. Imaš pivce/kavu što god 15. i 16. 12. :blackeye

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 stu 2008 18:33 
Aktivan

Ponekad sami studenti stvaraju komplikacije, zar nije najjednostavnije prijavit tu bazu podataka u 2 mjesec pa izać na nju isti dan kad se odgovara neki predmet 3 god nevidim razloga da se bude nestrpljiv.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 stu 2008 20:59 
Forumaš

Ak ćemo o najjednostavnosti, onda je najjednostavnije to riješiti usporedno s informatikom. Al ak se neće moći, onda će morat tako...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 sij 2009 12:15 
김정일

buba82 je napisao/la:
Ako sam prijavila ispit za 3.2 a prvi dio roka je 3,9 i 13.2 da li mogu ako ne stignem naučiti prebaciti se na 9.2. Ako se može da li mogu telefonski nazvat referadu pa da me prebace pošto nisam iz Splita! Hvala na odgovoru!

Ne mozes odgađati već prijavljeni ispit.
Kada prijaviš ispit priča je završena . Ako će ti profesor izaći u susret, to je njegova dobra volja, ali referada ti sigurno neće izaći u susret.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 sij 2009 13:46 
Forumaš

Inso je napisao/la:
buba82 je napisao/la:
Ako sam prijavila ispit za 3.2 a prvi dio roka je 3,9 i 13.2 da li mogu ako ne stignem naučiti prebaciti se na 9.2. Ako se može da li mogu telefonski nazvat referadu pa da me prebace pošto nisam iz Splita! Hvala na odgovoru!

Ne mozes odgađati već prijavljeni ispit.
Kada prijaviš ispit priča je završena . Ako će ti profesor izaći u susret, to je njegova dobra volja, ali referada ti sigurno neće izaći u susret.

zna i referada izaći u susret, doduše rijetko ali... zavisi o kojem se ispitu radi, i dok liste još nisu objavljene

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 sij 2009 15:53 
김정일

tinazg je napisao/la:
Imam pitanje...valjda sam na pravoj temi :)
Prijavila sam ispit za prvi rok u 2.mj ali neću stići naučiti do tada(a ni izaći na taj rok)...da li mogu odjaviti ispit i prijaviti za drugi rok u 2.mj i kako ga odjavljujem?Jel trebam nazvati referadu i oni mi odjave ili...?

Ne mozes odjaviti ispit pa onda prijaviti za drugi dio roka.
Moraš imati pečet iz prvog dijela roka da bi ti referada pustila da prijaviš ispit u drugom dijelu roka.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 sij 2009 16:27 
Aktivan

Znači,to mi se onda uzima kao pad na ispitu,a nisam se ni pojavila?I bez tog "pada" ne mogu priajviti za drugi rok?
Onda mi se ne isplati prijavljivati za drugi rok,jer ako padnem to mi je već drugi pad a jednom sam pristupial ispitu.Koa je to logika?!? :?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 sij 2009 16:33 
김정일

tinazg je napisao/la:
Znači,to mi se onda uzima kao pad na ispitu,a nisam se ni pojavila?

To se ne uzima kao pad na ispitu,ali se nisi pojavila na ispitu.
tinazg je napisao/la:
I bez tog "pada" ne mogu priajviti za drugi rok?

Točno

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 sij 2009 17:04 
Aktivan

Inso je napisao/la:
To se ne uzima kao pad na ispitu,ali se nisi pojavila na ispitu.

A onda kad prijavljujem za slijedeći rok,šta upisujem na prijavnici...da mi je to prvi ili drugi put da izlazim na ispit?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 sij 2009 10:27 

Prvi.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 sij 2009 15:10 
Aktivan

I ja sam maloprije gledala... i nemam što vidjeti!!!Nema me na listi ni za GPP, niti za izborni... :scared
I što sad? ...ovo će mi biti duugi vikend. A lijepo sam ostavila prijavnice teti u referadi...
Ovome se nisam nadala... :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 sij 2009 15:23 
Forumaš

Nemam pojma. Zato bi bilo dobro da se javi netko tko je prijavljivao te izborne da nam kaže gdje se to može vidjeti (da ne dolazim bezveze ili da se pjenim :mrgreen: ).

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 sij 2009 15:48 
Aktivan

Unika je napisao/la:
Nemam pojma. Zato bi bilo dobro da se javi netko tko je prijavljivao te izborne da nam kaže gdje se to može vidjeti (da ne dolazim bezveze ili da se pjenim :mrgreen: ).

Jesi li gledala skroz na kraju tog popisa za treću godinu? Ma vjerujem da jesi...Mislim,tamo su i liste za sve izborne... ili te ni tamo nema na popisu?

Ništa, moramo zvati referadu..došlo je samo do neke greške, valjda su se žene smuvale u tolikim indeksima i prijavnicama. (al opet, pa to im je posao)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 sij 2009 16:15 
Aktivan

Ja sam GPP prijavila za 3 a stavili su me 9, izborni 6 a stavili su me 4. Sve naopako i ne bi mi bio problem da moram plaćati smještaj....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 sij 2009 16:39 
Veteran

de mi malo pomozite sa savjetom.prijavila sam sociologiju 13.2. ali ako ne prođem,mogu li ja opet izlaziti u drugom dijelu roka? jer kao treba proći minimalno 15 dana od dana izlazka, a 28.2. je subota..znači li to da ako padnem ne mogu izaći više do travnja? dajte mi to odgovorite brzo jer moran znati da li da prijavim ispit ranije.ajde,budite prike! :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 sij 2009 17:33 
김정일

ogard640 je napisao/la:
Ja prijavio Kazneno priko studomata za 13. a nema me na listi. WTF??

Ako se ja dobro sjećam vi koji prijavljujete preko studomata nećete ni biti na listi ?
Vi imate evidenciju preko ISVU-a

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 sij 2009 13:06 

Amabilis je napisao/la:
de mi malo pomozite sa savjetom.prijavila sam sociologiju 13.2. ali ako ne prođem,mogu li ja opet izlaziti u drugom dijelu roka? jer kao treba proći minimalno 15 dana od dana izlazka, a 28.2. je subota..znači li to da ako padnem ne mogu izaći više do travnja? dajte mi to odgovorite brzo jer moran znati da li da prijavim ispit ranije.ajde,budite prike! :thumbsup

Možeš... Ja nikad nisam imala razmak od 15 dana...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 sij 2009 14:29 
Forumaš

sluzbeno treba proc 15 dana. ali neki prof ne idu za tim, to je sve.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 sij 2009 20:18 
Veteran

ništa,pitat ću profesora onda.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 vel 2009 16:02 
Aktivan

Da li mi netko može pojasnit rok u trećem je za apsolvente i ostale koji maju to pravo. Koji su to ostali koji imaji to pravo? Ja sam se prebacila iz Osijeka pa mi je jedan dečko u busu rekao da mogu izaći u trećem mjesecu pošto su mi ostala tri ispita s četvrte godine!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 vel 2009 16:37 
Forumaš

to su ti npr. izvanredni

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 vel 2009 17:52 
Aktivan

Thanx.Ja sam izvanredni student 4.god ponavljač i imam 3 ispita s četvrte. Znači ja mogu izaći na rok u 3?!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 330 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: