Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 28 tra 2026 21:47.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Pravila foruma

PAŽNJA PAŽNJA!
Sve teme o upisima,studomatima,bodovima,prebacivanjima,molbama i slično su radi bolje preglednosti prebačene u novi podforum Papirologija

Započni novu temu Odgovori  [ 304 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Podržavate li blokadu Pravnog fakulteta?
Da 50%  50%  [ 63 ]
Ne 50%  50%  [ 62 ]
Ukupno glasova : 125
Autor/ica Poruka
PostPostano: 28 tra 2009 23:49 
Sega mega kul forumaš bez života

nekistudent je napisao/la:
a gle oni ce odgodit donosenje zakona za pola godine, pa ce stupit na snagu u 2010 ali naravno tek nakon upisa, pa ce tek od 2011 pocet sa primjenom. A 2011 cemo imat nove izbore i novu vladu koja ce se kako tako izvuc od provođenja.

To sam si i mislila. uŽasss

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 00:34 
eh... opet nisam bio na faxu...
nekako, ga izbjegavam...
ali prijatelj kojeg sam danas vidio mi kaže da je bio i da nije vidio nego šačicu nas pravnika, a ka, plenum (ili kako već) je bija u našoj 3.-ci...
pa mi se nameče pitanje;
jesmo li mi stvarno toliko nezainteresirani ili smo svi bobogati da si možemo priuštiti i studij od 100.000kn?

ali mimo toga, čitavši ovdi neke postove uvidio sam da ima ljudi koji svaćaju šta se dešava i onih koji namjerno nežele svatit, pa se opet pitam, ima li smisla njima objašnjavati do besvjesti ako iza njih stoje nečiji tuđi interesi ili pak tek sebičnost.. :wtf

al, ok, koliko nas god ima toliko ima i mišljenja, jer ruku na srce, program/zahtjevi prosvjeda izgleda nisu poznati ni samim voditeljima :wh

eh, da, oprostite, ali još se nisam uspio zaustavitit smijati ovoj rečenici jedog od ovde prisutnih, a on reče:
˝Nadalje, smatramo da potpuno ukidanje skolarina ne ide u korist studenata i da mnogi ne podrzavaju strajk jer ne zele placat za vjecne studente˝
ok, kako netko može plačati nekome drugome studij, ako su školarine svima ukinute????????????????????????????????????????????????
vječni studenti stoje tu na račun ministarstva/poreznih obveznika, a ne studenata, tako da ta ideja, ˝mi nečemo dopustit ukidanje školarina, jer neželimo PLAČAT vječnim studentima˝ je oprečna sam u sebi...

i molim kolegu da mi objasni kako ne plačanje školarine ne ide u korist sudentima, ako čemo tada biti oslobođeni troška od kojih 7000kn?
znam da nije mnogo, ali i to je dovoljno da olakša svima financijsku sliku, a vi kolega tako po ovome ispada, govorite da ne želite sebi smanjiti trošak?

mislim, usuglasite argumente, pa ih onda iznesite :wtf

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 01:31 
No life

gle, ako ti u zivotu nikad nisi radio to je tvoja stvar, ali ja jesam radio i placao sam uredno porez. Ali zanemarimo mene, ja sam sve u svemu efektivno radio nesto malo vise od godinu dana u zivotu. Uzmimo moje roditelje. Moji roditelji imaju dvoje djece koja studiraju, mi smo im sasvim dovoljno opterecenje, treba nam platit hranu,pice, odjecu, prjevoz, smjestaj, knjige, itd. I nek je sve to jako skupo, njima to ne pada tesko, jer znaju da mi dajemo 100% na fakultetu pa da im pokusamo barem na taj nacin vratit to sto nas financiraju. Jeli ti iskreno mislis da je korektno da moji roditelji od svoje place uz sve te troskove odvoje svaki mjesec x kuna da financiraju studiranje nekim ljudima, koji niti uce, niti ce ikada zavrsiti fakultet (kao npr. 2/3 kolega sa prava) niti uopce planiraju zavrsit fakultet nego im se jednostavno ne da radit pa eto idu par godina studirat da se kuci mogu pravdat. Zahtjev studenata je da svi koji imaju pravo po bolonji studirat imaju besplatan studij, ali to pravo se ne gubi tako lako. Na pravnom fakultetu je dovoljno u 2 godine polozit 30 ects boda da po bolonji mozes jos 2 godine studirat dok ne izgubis pravo. kazi mi, sta cemo mi sa onih 70% studenata koji odustanu nakon 4 godine sa polozenih 35 ECTS bodova? Ni najveca budala ne bi investirala u nesto ako je sigurno da ce joj 70% investicije propast a od onih 30% sta bude bude. A porezni obveznici bi trebali placati vece poreze da bi 70% iskljucivo sluzilo za pravdanje nekih ljencina mami i tati zasto ne rade.

pravednik, imaš nik ka netko ko ostavlja oglase po javnin zahodima da će tog i tog dana u tu i tu uru silovat onoga ko se bude tu i tu naša...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 01:46 
prvo, uopče neznaš tko sam ni da li sam radio ili radim, no kako mi ti nisi porezni inspektor onda neman ni potrebu da te informiram o tome...

drugo, sve šta si reka stoji, ali ja se opet vračam na isto, jer mi nisi odgovorio na pitanje: ako se školarine svima ukinu, kako to zahjev štrajka kaže, onda to znaći da če se tim činom s vrijednih studenata (po tvojoj statistici 30%) maknuti breme plačanja s one vjećne studente, i baciti na trošak države.
S tim naravno problem neće nestati, ali će biti predan večem broju obveznika, kojima će taj trošak biti nezamislivo manji od ovoga sada.
Štoviše, ti ćeš moći više svog novca ostvarenog kroz rad, uložit u svoju obitelj (tj vratiti pozajmljene novce svojim roditeljima)!

S druge pak strane, teret troška vječnih studenata se može skresati tako da se ogranići vječno studiranje na xy godina, i ako se u tih xy godina nezavrši fax, studentu se ukidaju sva prava, a time i postignuti dotadašnji rezultati. A što se tiće samo iznosa troška, on bi se prelomio na poreznim obveznicima, koji ionako svoj novac gube (kako je to Inso uočio) na bezvezne mostove, blesav NATO, i ostale preskupe i preglupe projekte ove, a i očito budućih vlada.

Dakle da sumiram sve u jednom pitanju:
kako se trošak vječnih studenata može prelomiti na onima koji nešto i rade(točnije, uče i trude se na faxu), ako nitko ne plača školarinu, a time i beskonačni studij za one koji ne uče?

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 01:47 
eh, da,
p.s. ja te ne napadam, nego bih doista htio vidjeti šta ti misliš i da mi to pojasniš,
jer ovi šta štrajkaju po ovome šta vidin, ni sami neznaju zašto to čine...

Vrh

Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 08:11 
Aktivan

ja sam protiv skolarina i navijam za to da se skroz ukinu za sve.

vječito studiranje se može ograničiti vremenski

novca u proracunu ima, samo sto su skolstvo i zdravstvo zadnja rupa na svirali...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 09:08 
Aktivan

zsa-zsa je napisao/la:
Od svega ovoga ja podržavam smanjenje školarina, jer su zadnjih godina otišle pod nebo i kako je krenulo parilo je da ne namjeravaju stat.Po meni to su jedina realna očekivanja i prohtjevi. A sve ovo ostalo je domino efekt,
dat ce besplatno školovanje i neminovno je da ce neki drugi faktor pagat, tipa menze, pokazi, stipendije...
Država se mora nekako naplatit, a nakraju balade doć će sve na isto, al nakon toga nikakve blokade i plenumi
neće imat smisla. Isto sranje, drugo pakovanje.

u potpunosti se slažen

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 09:37 
김정일

http://jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2 ... ,161320.jl

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 10:30 
Ona koja je donila porto

bilo bi super da niko ne placa faks, pa da s tom lovom skolarine mogu platit ispite...buahahhahah :beeelj:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 12:06 
Sega mega kul forumaš bez života

Svida mi se ovaj avatar gore.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 12:12 
Aktivan

ja sam protiv bolonjsko procesa...neurednih kolokvija.na pravu je jako dobro uređeno plaćanje i neplaćanje.jasno se zna da tko uči i daje uvjete besplatno mu je...jedino šta bi ovim neučilicama smanjila cijenu tj. šta je neko navea svaki bod svoju cijenu...pa redom

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 12:35 
Ona koja je donila porto

Spin je napisao/la:
Svida mi se ovaj avatar gore.

je i meni....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 13:18 
Početnik

Večeras u šest sati je plenum o DEBLOKADI prava. Bilo bi dobro da svi studenti koji žele kraj ove agonije dođu. Ja se osobno slažem (a znam da tako misli još dosta ljudi) sa prosvjedom, ukidanjem ili smanjenjem školarina, ili s bilo kakvim drugim zahtjevima, ali ne slažem se sa blokadom nastave. Jer meni neće niti jedan filozof odgovorit na pitanja ni iz informatike, ni iz finacija, ni iz bilo kojeg drugog predmeta kad ne stignemo odradit gradivo. Dođite i podržite nas, pomozite nam da spriječimo ljude koji nemaju veze sa pravom, odlučuju o našim pravima. Prihvatit ćemo pomoć i svih onih koji nisu na pravu, ali shvaćaju u kakvoj smo situaciji. Znam da dijelu studenata koji ionako ne dolaze na predavanja, ova blokada ne znači ništa, ali nama koji idemo na njih znače. pa molim studente, bili izvanredni, redovni, nije važno, dođite i pomozite nam.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 15:32 
Forumaš

Večerašnji plenum je pomaknut u osam sati. hvala svima

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 16:11 
Aktivan

e da nisan doma bi doša , admine priloži večeras anketu sa foruma, tu je 40ak glasova za deblokadu :popcorn:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 17:18 
Aktivan

Inso je napisao/la:
I što će se sada desiti? Država će vam dati pare za te školarine, a bez greške će vas zato zakucati na prehrani ili troškovima doma. I onda ćemo za par mjeseci opet ponavaljati ovaj citav igrokaz, samo sto ovaj put neće biti toliko simpatije od strane javnosti. Niti ćete biti toliko zanimljivi novinarima.A vlada će javno oprat ruke ko poncije pilat i reći vidi ovih muktaroša, mi im dali besplate školarine a oni opet zajebaju.
Zaklat ćete kravu radi jednog odreska. Al nek vam bude.

:bow :bow :bow

potpisujem da ne tipkam isto ovo od početka, puno buke za loše formirane, loše promišljene i loše artikulirane zahtjeve!!!
Šteta dobrog štrajka!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 17:21 
Aktivan

sky je napisao/la:
problem je i što administratoru na fakultetu treba vječnost da bi osigurao internet i na računalima u prizemlju itd... Ovo su problemi koji se mogu riješiti i ne tako velikim financijskim ulaganjima i za koja bi se trebali boriti uz ovu blokadu

Buahahahahahaha :cheers :cheers :cheers
sky ako se ovo ikad ispuni predložit ću te za dekana!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 17:26 
Aktivan

BrucošZD je napisao/la:
e da nisan doma bi doša , admine priloži večeras anketu sa foruma, tu je 40ak glasova za deblokadu :popcorn:

Slažem se, slažem se, slažem se!!!

Ja ne mogu doći ali hoću da se i moj glas čuje! Da na brzinu organizirate nekakvu online peticiju ali samo brzo ovo sam tek sad vidila.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 17:48 
김정일

pa ono,nitko ne smeta da se ova anketa isprinta i pokaže na plenumu...
samo napravite više kopija

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:12 
Aktivan

Jel tko zna šta je bilo na večerašnjem plenumu? Prekida li se napokon ova glupost?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:14 
Početnik

Inso je napisao/la:

možeš ti isprintat nekakvu online anketu, ali neće se prihvatit na plenumu, jer se on zasniva na principima neposredne demokracije, znači jedna osoba jedan glas.
nitko ne može doć u ime nekoga drugog, čak ni u ime neke udruge.

BARBIE je napisao/la:
Jel tko zna šta je bilo na večerašnjem plenumu? Prekida li se napokon ova glupost?

Nema prekida!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:16 
Forumaš

BARBIE je napisao/la:

i dalje se nastavlja.....dok neko ne odluči da je dosta više :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:29 
No life

izgubljenaST je napisao/la:
BARBIE je napisao/la:

i dalje se nastavlja.....dok neko ne odluči da je dosta više :cheers

jesi ti danas zaljepila ono na vrata fakulteta?

pravednik, imaš nik ka netko ko ostavlja oglase po javnin zahodima da će tog i tog dana u tu i tu uru silovat onoga ko se bude tu i tu naša...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:34 
Forumaš

ja? ne

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:35 
Aktivan

čekaj pa to se stvarno i dalje nastavlja a sad mi stvarno počinju ić na ...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:38 
김정일

blue je napisao/la:
Inso je napisao/la:

možeš ti isprintat nekakvu online anketu, ali neće se prihvatit na plenumu, jer se on zasniva na principima neposredne demokracije, znači jedna osoba jedan glas.
nitko ne može doć u ime nekoga drugog, čak ni u ime neke udruge.

A jedna stvar koja me zanima...
Recimo odlučuje se o nastavku blokade pravnog fakulteta, jel o tome glasuju samo studenti prava,ili čitav plenum ?
Zašto ovo pitam... Sinoć sam bio na faksu, i vidio sam možda 15 ljudi sa prava,ako i toliko.
Svi ostali su sa drugih fakulteta.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:42 
Forumaš

[/quote]
Recimo odlučuje se o nastavku blokade pravnog fakulteta, jel o tome glasuju samo studenti prava,ili čitav plenum ?
Zašto ovo pitam... Sinoć sam bio na faksu, i vidio sam možda 15 ljudi sa prava,ako i toliko.
Svi ostali su sa drugih fakulteta.[/quote]

koliko ja znam,ispravite me ak griješim,jednom je glasa cili pllenum a jednom samo studenti prava...i u oba slučaja izglasan je nastavak blokade :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:49 
No life

izgubljenaST je napisao/la:

Svi ostali su sa drugih fakulteta.[/quote]

koliko ja znam,ispravite me ak griješim,jednom je glasa cili pllenum a jednom samo studenti prava...i u oba slučaja izglasan je nastavak blokade :wtf[/quote]

netocno:

Glasao je cjeli plenum hoce li oni studentima prava dopustit da oni glasaju sami za blokadu svojeg fakulteta. Naravno da su oni izglasali da mi sami ne mozemo o tome glasat, pa su svi skupa glasali o tome.
S tim da je nas sa prava bilo prvi dan vise koji smo htjeli prekid, jucer ih je pola odustalo dolazit, a danas je bilo nekih sranja pa nismo ni htjeli ulazit nego smo osli na kavu. Tako da za danas stvarno ne mogu rec sta je bilo.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:50 
Forumaš

glasa cijeli plenum, a kad se i pokušalo da glasaju samo studenti prava, na plenumu ih je bilo tako malo da nije bilo smisla. Ljudi moji pokušali smo, ali šutnja znači potvrda. Budući da se bajni pravnici nisu pojavili, ispalo je da se većina slaže sa blokadom. Zato i dalje ostajemo pod okupacijom, pa šta bude, al budite sigurni da iz svega ovoga za nas neće proizać ama baš ništa dobro.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 tra 2009 22:53 
Forumaš

Citat:
Glasao je cjeli plenum hoce li oni studentima prava dopustit da oni glasaju sami za blokadu svojeg fakulteta. Naravno da su oni izglasali da mi sami ne mozemo o tome glasat, pa su svi skupa glasali o tome.
S tim da je nas sa prava bilo prvi dan vise koji smo htjeli prekid, jucer ih je pola odustalo dolazit, a danas je bilo nekih sranja pa nismo ni htjeli ulazit nego smo osli na kavu. Tako da za danas stvarno ne mogu rec sta je bilo.

aaaa,pardon... a danas mislin da se to nije ni spominjalo,ja san samo čula za općenito blokadu da se glasovalo,ništa poss u vezi prava,barem mislim da ne

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 06:40 
-Admin-

Dakle, nakon sinoćnjeg plenuma, odnosno dijela istog, jer nisam bila u mogućnosti ostati do kraja i dalje imam isto podijeljeno mišljenje o svemu.

1. Blokadu podržavam ideološki, zato što kažu da nije ispolitizirana i zato što je to jedan kotač koji se sad zavrtio i nije loše pokazati primjerom kako grupa ljudi može nešto zajednički postići. Možda će ovo biti uvod u to da nam svima jednom bude bolje jer se neće prešutno prihvatit gubljenje poslova i prodaja firmi pod sumnjivim uvjetima, komercijalizacija zdravstva i sl.
I zato što se za sve ima para, a za školstvo i zdravstvo ne. Podržavam je i stoga što će možda utjecati na smanjenje školarina, ako ne na smanjenje bar će zaustavit povećanje cijena do nebesa, što je očito počelo.

2. Ne podržavam je utoliko što će besplatno školovanje, ukoliko se i ostvari, nužno ponijeti za sobom i neke gore posljedice. Dakle s jedne strane ćemo prividno olakšati život socijalno ugroženim studentima, a s druge strane imati smanjenu upisnu kvotu ( pa ćemo vidjeti belaja ako 120 ljudi manje upadne na pravo za par godina), nećemo ništa učiniti u pogledu korupcije i veza, u pogledu slabog provođenja bolonje na velikim fakultetima, u pogledu vanrednih studenata.

3. Smatram da se na plenumu, a prethodno među studentima treba raspraviti i kako bi sami studenti riješili problem neučinkovitih studenata i njihovog plaćanja padnute godine i sl.

Tako da mislim da ima tu puno za i puno protiv, pa mi je sinoć ruka uglavnom bila spuštena.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 09:59 
Aktivan

Ovako ljudi,

pozivam vas sve koji ste ZA i sve vas koji ste PROTIV blokade da se pojavite veceras na plenumu. Postavljajte pitanja, sudjelujte u raspravi.
Slozite valjane argumente i iznesite ih pred svima. Odvit ce se i glasovanje o daljnjoj blokadi fakulteta kao sta se dogadja svaki dan.
Ako bude vise ruku u zraku protiv blokade fakulteta, fakultet ce sutradan nastaviti nastavu. I to je sve. Samo se pojavite.

http://spreadsheets.google.com/viewform ... WFZkbXc6MA.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 10:11 
Aktivan

I evo jedan FAQ za one koji ne znaju o cemu se tocno radi. Nadam se da ce pomoc.

http://www.slobodnifilozofski.bloger.hr ... 73554.aspx

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 11:17 
Aktivan

očito je da je više ljudi sa pravnog fakulteta glasalo na ovoj anketi na forumu nego što se pojavilo na plenumu. Zahtjevi su jako dobri i imate pravo za večinu toga al me skroz zasmetalo vrime ove cile akcije i način. Lipo je vidit kako se završavaju projekti u ZD, i to baš u ovo vrime , a blokada fakulteta također sad . Ma koja slučajnost da ne povjeruješ, a izbori za dva tjedna??? Što bolonja počela nevaljat 3 tjedna prije izbora??? :wh

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 11:22 
No life

ja sam davno odustao od ovoga, jednostavno nema smisla zivcirat se.
preko 90 posto ljudi dode strajkat radi strajka a nema pojma zasto je zapravo tu.
Da mi je samo izbrojit sve kolege sa ekonomije, fesba i građevine koji ujutro odu uredno na svoja predavanja a popodne dođu na nas fakultet strajkat. :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 12:26 
Aktivan

greška

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 12:34 
Aktivan

nekistudent je napisao/la:
ja sam davno odustao od ovoga, jednostavno nema smisla zivcirat se.
preko 90 posto ljudi dode strajkat radi strajka a nema pojma zasto je zapravo tu.
Da mi je samo izbrojit sve kolege sa ekonomije, fesba i građevine koji ujutro odu uredno na svoja predavanja a popodne dođu na nas fakultet strajkat. :whyowhy:

LJudi sa ostalih fakulteta najvise dolaze na plenum, uglavnom da se informiraju u cemu je stvar. Istina je da dosta ljudi ne zna zasto je blokada,
a to se vidi i na ovome forumu. U blokadi se uglavnom međusobno izmjenjuju studenti sa blokiranih fakulteta.
SVI koji sudjeluju u blokadi, znaju zasto su tu, ne brini. :)
A ljudi koji popodne posjecuju fax podrzavaju blokadu i dolaze sudjelovati u alternativnim predavanjima.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 12:40 
-Admin-

"Iz profesorskih kuloara proculo se da vecina profesora nece dati mogucnost predroka, a neki od njih nace odrzati niti ljetni rok radi blokade i nemogucnosti odrzavanja predavanja i vjezbi.
Pozivamo sve studente da u ponedjeljak ujutro dodu na fakultet od 9h nadalje i potpisu peticiju za deblokadu fakulteta i nastave."

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 12:52 
Veteran

Josephine je napisao/la:
"Iz profesorskih kuloara proculo se da vecina profesora nece dati mogucnost predroka, a neki od njih nace odrzati niti ljetni rok radi blokade i nemogucnosti odrzavanja predavanja i vjezbi.
Pozivamo sve studente da u ponedjeljak ujutro dodu na fakultet od 9h nadalje i potpisu peticiju za deblokadu fakulteta i nastave."

A i tih profesora šta izmišljaju na predavanjima bude po dvoje troje ljudi, a neki od tih profesora znaju nedolaziti i 7-8 puta u semestru na vježbe.Nije da podržavam tu blokadu, pogotovo ako je istina da je većina studenata prava ne podržava blokadu, a neodržavanje ljetnoga roka bi bila najveća katastrofa i da mi je vidjeti toga profesora koji ne bi ljetni rok održao :evil: .

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 tra 2009 13:02 
Forumaš

ovo je istina i molimo sve studente koje će ovo direktno pogoditi, ali i one kojima ništa ne znači da dođu i na večerašnji plenum i pomognu nam da vratimo svoju zgradu, fakultet i predavanja. Ljudi ovakav način prosvjeda nam NE POMAŽE, nego odmaže. Dođite i spriječimo one koji ne žele učiti da to onemoguće nama koji želimo. Blokiranje nastave nema nikakve veze sa ukidanjem školarina. Postavite štandove ispred fakulteta i prosvjedujte koliko hoćete, ali naše predavaonice ostavite na miru.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 304 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: