bube je napisao/la:
Teeja je napisao/la:
jel stvarno rade do 17? Dosla danas u 2 i one fino pijuckaju kofi i jedu kolače i govore "dođi sutra u 9ipo"
Rade do 17h ali sa strankama rade od 9,30-12,30. tako piše na stranici faksa!
Čekaj jel ima netko NORMALAN i netko tko voli RADIT NORMALNO na onom jebenom fakultetu, piše lipo da rade do 17h, ona mene izbacuje i loče tu kavu možeš mislit koliko posla imaju, nogu priko noge i duvan, UŽAS! Ja ne znam kako ih nije sram primat plaću, drskost i nekultura koja graniči sa ludošću!
Ma molim te lipo rade do 17 ali sa stankama do 12:30h! Pa to nema nigdje, show program

PRAVNI FAKULTET U SPLITU
Split, 1. listopada 2008.
Temeljem članka 27. stavak 3. alineja 4. Statuta Pravnog fakulteta u Splitu, dekan Fakulteta prof. dr. sc. Boris Buklijaš donosi
O D L U K U
O DEKANSKOM ROKU
1. Svi studenti prve, druge, treće i četvrte godine Diplomskog studija, i svi studenti prve, druge i treće godine Stručnog upravnog studija, mogu u dekanskom roku, po svome slobodnom izboru, prijaviti za polaganje i pristupiti polaganju jednog ispita.
2. Prijave za polaganje samo tog jednog ispita, po vlastitom izboru odabranog, primaju se od 1. listopada do 7. listopada.2008. godine.
3. Ispiti će se održati 9. i 10. listopada 2008. godine.
4. Svi su nastavnici dužni ispitati studente! Ukoliko je netko od nastavnika odsutan 9. ili 10. listopada 2008. godine dužan je odrediti drugi termin za ispite o čemu će obavijestiti dekana i Referadu za nastavna i studentska pitanja.
5. Zbog izvanrednog povećanja opsega rada i prijeke potrebe urednog obavljanja poslova oko upisa studenata i drugih poslova Referade će u razdoblju - od 2. listopada (četvrtak) do 17. listopada (petak) 2008.- raditi od 07,00 sati do 17,00 sati svakoga radnoga dana. Utorkom se normalno radi i od 17,00-19,00 sati.6. Uredovno radno vrijeme Fakulteta za prijam stranaka (rad sa strankama) počinje svakoga radnoga dana u 9,30 sati i traje do 12,30 sati, utorkom i od 17 do 19 sati.
DEKAN
Prof. dr. sc. Boris Buklijaš
Dakle drže nas za nepismenu stoku ili nas zajebavaju sa ovim svi skupa!!!
Jedno piše drugo rade katastrofa!! U sridu ću ić za dišpet sa isprintanim papirom u 15:00h na fax!!