scarllet je napisao/la:
ma ajte cure moje, nezrele ste
a zrelo je vrijeđati i reći da je netko nezreo samo zato što se ne slaže s tobom?
ali eto...
mi smo nezrele i još k tome iskompleksirane!
enivej, ja sam za ležernost, razumin da je vruće i da svako ima svoj stil itd., vulgarnost ne pristaje nigdi osim u night clubovima ionako, to je jasno...
def se slažem sa insom i mislim da je to "većini" ljudi kristalno čisto i da o tome uopće nema smisla razglabat, pogotovo ne na ovaj način...
...ali jednostavno ne znam čemu ovo žustro i srčano zastupanje ispadanja sisa i guzica i to baš na faxu?
inače, bila sam sa amy isprid faxa kad smo ugledale žensku u vrućim hlačicama toliko kratkim da joj se ispa donji dio guza, pičušnu bijelu majicu koja se def prozirala pa se vidio gornji dio kostima, japanke...
vjerovatno je išla na kupanje, čula sam da je najbolja uvala zvana "referada"...
nije jedina, ima dosta sličnih slučajeva...
to te ne smeta, ali zato te šlapice i čarape smetaju...

Da ta cura nema dugu crnu kosu, ima facu ka neka cigančica, zapravo nije ni ružna ni nezgodna? I imala je sive kratke gaće? Ta je cura s moje godine i baš sam je taj dan srela na faksu....
I baš je ona tipičan primjer kako se NE BI trebalo oblačiti na faksu, sise su joj uvik na pazaru....Meni je stvarno zgodna, ali nekada nema granica....