maja8810 je napisao/la:
p!ink je napisao/la:
pa ako ces realno, misec dana ti je dovoljno za nabubat gradivo (zanimljivo, dobro napisano/objasnjeno itd.Itd. )......e sad, kad ces proc i kako...to je druga prica..

kad naučiš onda i prođeš u 99% slučajeva. ako si naučila građansko onda nećeš imat problema sa davanjem točnih odgovora. ako ne znaš odgovor onda to znači da ipak nije naučeno i da nemaš zašto proć. a druga je stvar što većina dođe sa preslabim znanjem, velikim predrasudama o prof. i predmetu i nada se olakom prolasku.
zbog mog osobnog iskustva, ne mogu se slozit s tobom..
priznajem 1.X sam izasla klimavog znanja, tj.nije mi se jos bilo sleglo nauceno( da vidim na svojoj kozi kako je to

)...2X nakon 2 miseca..znala sam knjigu uz ostali "pribor" sa strane od A do Z, nijedan predmet tako dobro naisam savladala do tada a prosla ih sve iz 1X..bacija me uz jedno pitanje za iduci put ( ni dana danas ne znam sta me pitao i koji je odgovor na to pitanje )..3X sam startala sa 1 pitanjem ( srica naslov lekcije ), nakon toga me nastavija pitat sve ono sta ostale kolege nisu znale, ali na njegov tipican nacin i jos gore jer bi kolege pokusale odgovorit na to pitanje ( ocito netocno) pa bi ih to odvelo skupa sa mnom na skroz neki 3. odgovor, i 4X sam se odlucila na komisiju..sve samo normalna pitanja, nikakve zagonetke, nikakve podvale... Muka mi je jos i danas od toga ispita, a da ne govorim da sam jednu cilu godinu izgubila na njega (uz moju nemogucnost dolaska na svaki rok naravno)..
Niti sam bila nespremna, niti s pogresnim predrasudama niti sam predmet shvatila olako...pa eto vidis kako mi se DESILO!!
E sad, nije da nema onih koji izlaze nikakvog znanja, to najbolje vidis kad slusas ispite a ti vec baratas nekim znanjem..al ja ne pricam o takvima, oni bi pali i kod bilo kojeg drugog prof.[/quote]
naravno da su sranja uvik moguća i da je on težak sam po sebi, a grrađansko je i više od predmeta jer je stvarno bitno, ali mene živciraju ljudi koji govore da nikad ništa ne uče a sve prolaze. počevši od toga što sam se na rimskom naslušala ''ajme pizdarija od predmeta učila sam tri dana i 4 sam dobila'' i tako sad na drugoj godini se naslušam još svačega.