Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 27 tra 2026 13:55.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 02 stu 2010 17:46 
Forumaš

puno hvala na trudu i strpljenju!!! :bow

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 stu 2010 11:07 
Aktivan

Dokad moram platiti godinu? Ponavljam opet, a izvan HR sam zbog posla :( :thumbsdown :thumbsdown :thumbsdown :thumbsdown

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 stu 2010 13:30 
Forumaš

a sve je to relativno, službeno su upisi završili, ali vidim da još ima ljudi koji predaju papire... to možeš jedino zvat u referadu pa pitat, znam da su prošlih godina ljudi donosili i 15.11, ali... sve ti je to nesigurno, vjerujem da svejedno oni uplatu sa povećim iznosom sigurno neće odbit...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 stu 2010 15:08 
Početnik

pomoc?sta ce izvarednistudenti upisat umisto seminara. ili ce tribati upisati seminar

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 stu 2010 13:27 
Aktivan

danas sam čula u referadi da je prodekan nakon upisa i upisnog roka donio novu odluku. Svi studenti koji ponavljaju drugu godinu, a položili su bar jedan predmet s druge godine računaju bodove po starom sistemu, a ne prema novom kako se trebalo upisivat.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 stu 2010 13:42 
Početnik

a koji je stari sistem ,mislis 30 bodova ?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 stu 2010 14:27 
Aktivan

downloading... je napisao/la:
a koji je stari sistem ,mislis 30 bodova ?

Stari sistem je npr. da kazneno pravo nosi 13 bodova (7+6) a ne 8. U indeksu se ništa ne mjenja ni prepravlja, nego ti u referadi tako zabilježe u kompu

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 stu 2010 19:22 
Aktivan

a seminari?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 stu 2010 19:58 
Forumaš

awesome je napisao/la:
a seminari?

meni su rekli prosli tjedan u referadi da ako sam polozila koji ispit s druge ne trebam seminare

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 stu 2010 21:49 
Aktivan

ladyvix je napisao/la:
awesome je napisao/la:
a seminari?

meni su rekli prosli tjedan u referadi da ako sam polozila koji ispit s druge ne trebam seminare

da i meni su rekli da ništa od seminara, da ih ne moram sad brisat, križat... u indeksu već kad sam ih upisala, samo da se ne odnose na nas

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 pro 2010 00:56 
Aktivan

Figurativno: da li je još moguće uplatiti godinu? Riješio sam Rijeku, sad još i Split. Pri tome mislim da mi se 20 dana nitko nije javio u referadi, a zvao sam svakodnevno. Doći dolje NISAM mogao.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 pro 2010 10:52 
Forumaš

hmmm... škakljivo... ne znam o kojoj se godini radi, znam da ima još ljudi kojima indeksi nisu gotovi, znači upisi još nisu kompletno završeni... s obzirom da je recesija i da kronično fali para sumnjam da će oni odbit uplatu, pogotovo onu s više brojki, budi uporan u zivkanju, iznimno ljubazan kad ti se jave i složi dobru priču... vjerojatno neće bit problema, ali nemoj me uzet pod 100%, samo ti kažem što mislim...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 pro 2010 15:17 
Forumaš

evo, ja sam se tek danas upisala, mozes jos, kad oces, ustvari! :cheers ja mislim, da im dodjemo u 3 mj sa upisninom, ne bi odbili! mene niti je iko pita za objasnjenje, niti me pita di sam bila do sad, najnormalnije me upisalo... tako sa mozes... :celebrate

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 pro 2010 10:51 
Početnik

ma možeš upisat godinu bez problema, samo donesi uplatnicu i nema afrke :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 pro 2010 22:09 
Aktivan

Sad jedno pitanje.. ako bi bila koja dobra duša da mi napravi uslugu? :ucenje :celebrate

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 sij 2011 17:39 
Početnik

bok trebam pomoć dali mi neko može rec dali ikako postoji mogućnost naknadnog upisa jedneg predmeta...naime kad sam upisivala treću godinu imala sam 34 bodova iz drge, ali već upisani eng iz 3. i upravna znanost budući da sam drugu pnavljala, kad sam upisivala nisam nikako mogla upisat 34 bodova jer mi se nije poklapa zbroj uglavnom na kraju sam upisala samo 28 bodova , sad tek vidim da sam mogla upisat i europsko jer je to jednosemestralni predmet i imat dovoljan br bodova...u kurcu sam one iz referade mi nisu bile iništa rekle inace izvanredan sam student ako neko kuži sta govorim i ima savjet molim vas pomozite

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 sij 2011 19:22 
Sega mega kul forumaš

odi u referadu i objasni im situaciju. oni ti mogu bez problema ( a mislim da i moraju ) ubaciti taj predmet jer imas pravo na njega...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 sij 2011 22:24 
Početnik

Danny je napisao/la:
odi u referadu i objasni im situaciju. oni ti mogu bez problema ( a mislim da i moraju ) ubaciti taj predmet jer imas pravo na njega...

hvala ti na pozitivnom mišljenj nadam se da je tako ......hvala ti

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 ožu 2011 19:47 
Aktivan

ovako...druga sam godina po bolonji (prvi put upisana), prebacila san 2 predmeta sa prve, znaci 2 s druge koja nisam upisala cu upisat dogodine na trecoj, e sad-moram li ja ta 2 predmeta s druge godine koja cu dogodine prvi put upisat polozit te godine ili mi mogu ostat i za iducu a da ne izgubim pravo redovnog studenta?
jer racunam da ce prebacivat i nesto s druge sta sam sad upisala pa bi njih dogodine sigurno morala rijesit, strah me da necu sve stic pa ako netko zna kako to ide bila bi zahvalna :)

i jos nesto-zna li itko osim sta se ista godina moze ponavljat jednom, koliko se razlicitih godina po bolonji moze ponavljat? koliko ja znam ne moze se vise svaka... jesu li dvije?

nadam se da cete shvatit moje pitanje, pliiiz :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 ožu 2011 12:19 
Aktivan

ladesta je napisao/la:
ovako...druga sam godina po bolonji (prvi put upisana), prebacila san 2 predmeta sa prve, znaci 2 s druge koja nisam upisala cu upisat dogodine na trecoj, e sad-moram li ja ta 2 predmeta s druge godine koja cu dogodine prvi put upisat polozit te godine ili mi mogu ostat i za iducu a da ne izgubim pravo redovnog studenta?
jer racunam da ce prebacivat i nesto s druge sta sam sad upisala pa bi njih dogodine sigurno morala rijesit, strah me da necu sve stic pa ako netko zna kako to ide bila bi zahvalna :)

i jos nesto-zna li itko osim sta se ista godina moze ponavljat jednom, koliko se razlicitih godina po bolonji moze ponavljat? koliko ja znam ne moze se vise svaka... jesu li dvije?

Jesi mozda saznala nesto o svemu ovome? Mene isto zanima a niko nista nezna

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 ožu 2011 18:59 
Aktivan

kocka je napisao/la:
ladesta je napisao/la:

nisan nista, ali mislin da mogu dva s druge koja cu dogodine prvi put upisat polagat dvi godine jer cu rjesit ostalo s druge znaci dala san uvjet (42 etcs) za trecu a svaki predmet se moze ponavljat dvi godine.

ali ako neko jos nesto zna moze slobodno podjelit :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 ožu 2011 12:20 
Aktivan

možda nije prava tema, ali ako netko zna
u 9 mjesecu 2009 sam platio školarnu, ali nisam izašao niti na jedan ispit(zbog osobnih problema), u 9 mjesecu 2010 nisam ni platio školarinu niti bio na faxu, index mi je u referadi od 2009 godine, prebacio sam se iz Osijeka i polaožio razliku i više nisam dolazio

Kakav je sad moj status i kad mogu nastaviti školovanje

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2011 11:46 
Aktivan

ladesta je napisao/la:
kocka je napisao/la:
ladesta je napisao/la:

nisan nista, ali mislin da mogu dva s druge koja cu dogodine prvi put upisat polagat dvi godine jer cu rjesit ostalo s druge znaci dala san uvjet (42 etcs) za trecu a svaki predmet se moze ponavljat dvi godine.

ali ako neko jos nesto zna moze slobodno podjelit :)

Ove godine san ponavljac,ako dan uvjet za drugu ,mogu li po 3.put upisat par predmeta sa prve ?Jel gubim pravo redovnog studenta ili sta?Koliko se puta smi ponavljat jedan predmet?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2011 16:05 
Aktivan

koliko ja znam dva puta, treci put postajes izvanredni, najsigurnije ti je pitat referadu
ako pitas molim te javi sta su ti rekli jer i mene zanima moze li se ikako iskemijat treci put upisivanje istog predmeta a da se ostane redovni (iako mislim da ne)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2011 16:47 
Aktivan

ladesta je napisao/la:
koliko ja znam dva puta, treci put postajes izvanredni, najsigurnije ti je pitat referadu
ako pitas molim te javi sta su ti rekli jer i mene zanima moze li se ikako iskemijat treci put upisivanje istog predmeta a da se ostane redovni (iako mislim da ne)

pitacu iako vec vidin kako ce to izgledat jer oni na nijedno pitanje nemogu odgovorit bez deranja :roll:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2011 17:00 
-Admin-

Do sada se moglo upisivati predmet po treći put bez gubitka prava studiranja i bez prebacivanja na izvanredno. Jedino ako što nisu mijenjali za ove nove generacije bolonje, kojima su predmeti podijeljeni po semestrima pa su im možda i to mijenjali. Ali do sada se to moglo.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2011 17:11 
Aktivan

purple_rain je napisao/la:
Do sada se moglo upisivati predmet po treći put bez gubitka prava studiranja i bez prebacivanja na izvanredno. Jedino ako što nisu mijenjali za ove nove generacije bolonje, kojima su predmeti podijeljeni po semestrima pa su im možda i to mijenjali. Ali do sada se to moglo.

ako je tako onda se moze upisat i cila godina treci put? iako meni to zvuci predobro da bi bilo istinito...a jel se to onda upisivalo normalno il je trebalo pisat neku posebnu molbu dekanu ili nesto slicno tipa bolest zamrzavanje godine...?
enivej kawa ce javit :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2011 17:20 
-Admin-

ladesta je napisao/la:

ako je tako onda se moze upisat i cila godina treci put? iako meni to zvuci predobro da bi bilo istinito...a jel se to onda upisivalo normalno il je trebalo pisat neku posebnu molbu dekanu ili nesto slicno tipa bolest zamrzavanje godine...?
enivej kawa ce javit :mrgreen:

A čuj, govorim iz vlastitog iskustva i iskustva svojih kolega pa zato znam. Recimo ovu situaciju - financije upišeš kad si upisa prvi put drugu godinu, onda padneš drugu godinu i ne položiš financije znači upisivaš ih drugi put, i onda recimo upišeš treću godinu a financije i dalje na položiš znači 3 put ih upisivaš ali kako si upisa treću godinu, ne pribacivaju te na izvanredno. I tako je moguće upisat neki predmet 3 puta. A nebi moga sve predmete s godine upisivati 3 puta jer to automatski podrazumijeva da bi te treći put pribacili na izvanredno studiranje, budući se samo jednom može upisat ponavljanje jedne godine. Jedino bi to bilo moguće ako bi kod trećeg upisivanja iste godine, stavlja godinu u mirovanje (zamrzavanje godine).
Nije trebalo pisati nikakve posebne molbe kod upisivanja nekog predmeta treći put, automatski je to omogućeno.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2011 17:24 
Aktivan

A jel znaš što je s ovim drugim pitanjem kojeg je ladesta spomenula, dakle koliko različitih godina se može pasti (po jedan put)?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2011 17:26 
Aktivan

hvala :bow

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ožu 2011 18:56 
-Admin-

Blackadder je napisao/la:
A jel znaš što je s ovim drugim pitanjem kojeg je ladesta spomenula, dakle koliko različitih godina se može pasti (po jedan put)?

E, to ti stvarno nebi znala a nebi tila nagađati. Sorry!
Ladesta - nema na čemu :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 ožu 2011 09:14 
Aktivan

(1) Student koji četvrti put nije položio ispit iz istog nastavnog predmeta, obvezan je u narednoj akademskoj godini ponovno upisati taj nastavni predmet.
(2) Ako student i nakon ponovljenog upisa predmeta ne položi ispit na način propisan čl. 30. ovoga Pravilnika, gubi pravo studiranja na tom studiju.

-isto cu ja otic pitat .

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 ožu 2011 10:11 
-Admin-

kawa je napisao/la:
(1) Student koji četvrti put nije položio ispit iz istog nastavnog predmeta, obvezan je u narednoj akademskoj godini ponovno upisati taj nastavni predmet.
(2) Ako student i nakon ponovljenog upisa predmeta ne položi ispit na način propisan čl. 30. ovoga Pravilnika, gubi pravo studiranja na tom studiju.

-isto cu ja otic pitat .

Ovo ti se ne odnosi na upis predmeta po četvrti put, nego na polaganje predmeta četiri puta u jednoj akademskoj godini i kad u indeksu imaš pečat i četiri puta zaokruženo da si izlazio u toj akademskoj godini taj predmet i nisi položio. I članak 30 se također odnosi na tu situaciju, i propisuje sastav i odlučivanje ispitnog povjerenstva (komisije) pred kojima odgovaraš kad polažeš ispit četvrti put u toj akademskoj godini.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 31 ožu 2011 10:32 
Aktivan

kawa je napisao/la:

-isto cu ja otic pitat .

Ovo ti se ne odnosi na upis predmeta po četvrti put, nego na polaganje predmeta četiri puta u jednoj akademskoj godini i kad u indeksu imaš pečat i četiri puta zaokruženo da si izlazio u toj akademskoj godini taj predmet i nisi položio. I članak 30 se također odnosi na tu situaciju, i propisuje sastav i odlučivanje ispitnog povjerenstva (komisije) pred kojima odgovaraš kad polažeš ispit četvrti put u toj akademskoj godini.

hvala.izvinite na gluposti :oops:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 tra 2011 13:25 
Aktivan

iz referade : ukoliko se da uvjet za visu godinu 42 boda,moze se po treci put upisat predmeta koliko ti ostane,ako ne das uvjet upisujes ko ponavljac na vanredni.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 tra 2011 15:27 
Aktivan

kawa je napisao/la:
iz referade : ukoliko se da uvjet za visu godinu 42 boda,moze se po treci put upisat predmeta koliko ti ostane,ako ne das uvjet upisujes ko ponavljac na vanredni.

:cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 tra 2011 17:07 
Početnik

jel zna ko koliko treba skupit najmanje etc bodova ua upis na 2 godinu upravi studij redovni ??hvalaa

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 tra 2011 18:44 
Aktivan

hula je napisao/la:
jel zna ko koliko treba skupit najmanje etc bodova ua upis na 2 godinu upravi studij redovni ??hvalaa

42

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 lip 2011 17:33 
Početnik

Može li mi tko SA SIGURNOŠĆU reći koliko ects bodova moramo imat za upis na 5.godinu studija prava??? Mijenjaju li se ti bodovi svake godine? Hvala unaprid...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 10 lip 2011 19:05 
Aktivan

Indiana Jones je napisao/la:
Može li mi tko SA SIGURNOŠĆU reći koliko ects bodova moramo imat za upis na 5.godinu studija prava??? Mijenjaju li se ti bodovi svake godine? Hvala unaprid...

mene isto zanima za upravni visu godinu,prije 2 miseca je bilo sigurno 42 boda da triba :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: