Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 28 tra 2026 08:56.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 14 lis 2010 19:48 
Aktivan

sirena-tg je napisao/la:
mig je napisao/la:
Ha, izgleda da su svi koji upisuju drugu po novom ... Samo ni meni nisu jasni ti seminari.
Sta mi upisujemo u indeks? Samo "Seminar" bez obzira na to koji cemo upisat ili odmah moramo napisat iz cega?
I da li se seminari mogu birat;

evo i mene ovo zanima?

samo upises seminar,poslin ti u referadi udru pecat pa profesor u njega napise koji je predmet i to,tako je bar bilo sad na prvoj godini,.

Pa na prvoj godini mi nismo nikakav seminar upisivali u indeks, nego smo samo dobili pečat tek na kraju semestra.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 14 lis 2010 22:52 
Forumaš

MOŽE LI MI NETKO ODGOVORIT? UPISUJEM SOC I TEORIJU, PONAVLJAM DRUGU GODINU, ZNAČI UZ TO JOŠ ISPITE S DRUGE MINUS DVA UMISTO SOC I TEO.
KAKO TREBAM U INDEKSU RASPOREDIT PREDMETE?

JEL SOC I TEO U TREĆI SEMESTAR I PREDMETI KOJE ŽELLIM S DRUGE, A IDU U TREĆI SEMESTAR, BEZ OBZIRA ŠTA ĆE ISPAST DA ĆU U TREĆEM SEMESTRU IMAT VIŠE PREDMETA NEGO U ČETVRTOM, ILI TO UOPĆE NIJE BITNO KAKO SE UPISUJE?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 01:21 
Početnik

ljudi,ja sna ponavljač 2.godine..i sad po novon moramo upisat te seminare...zanima me jel'ko zna kako bi to tribalo izgledat u indexu..jer oni u referadi ništa ne znaju lipo objasnit,,cili san index išarala -koliko sna isfalivala....iman 5 predmeta s 2.god upisat 2 s 3.i smeinare.....jel po novon svi nose 8 bodova??pa jel upisujen u index u zimski semestar 8 i itnji 8..il u zimski 4-pa u litnji 4??kako upisujen bodove za seminare??ma ništa ne razumin....pomozite,,plizzz!!!fal unaprid!!nek mi neko doslovno nacrta :please:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 04:18 
Početnik

je li može par informacija,jer san izgubljena skroz
ovako moran ponavljat prvu godinu,šta znači da upisujen 3 predmeta sa druge i seminare.
znači ako položin ovo sve iz prve i ova 3 iz druge.kad mogu polagat ove druge predmete sa druge godine,je li tek na 3.godini...?????
i šta mislite jel moguće sve to stić položit?isplati li se sve to radit ili je gubljenje vrimena

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 09:29 
Aktivan

BLATINE36 je napisao/la:
ljudi,ja sna ponavljač 2.godine..i sad po novon moramo upisat te seminare...zanima me jel'ko zna kako bi to tribalo izgledat u indexu..jer oni u referadi ništa ne znaju lipo objasnit,,cili san index išarala -koliko sna isfalivala....iman 5 predmeta s 2.god upisat 2 s 3.i smeinare.....jel po novon svi nose 8 bodova??pa jel upisujen u index u zimski semestar 8 i itnji 8..il u zimski 4-pa u litnji 4??kako upisujen bodove za seminare??ma ništa ne razumin....pomozite,,plizzz!!!fal unaprid!!nek mi neko doslovno nacrta :please:

Evo ovako, ja san isto ponavljač 2. godine i u referadi su mi jučer sve objasnili. Predmete koje nisi položila s druge godine ponovno upisuješ. Način na koji si ih upisala do sad i bodove skroz zaboravi (dakle ništa dvosemestralno, kazneno,građansko-13 bodova...). Sad upisuješ predmete koje su ti ostali onako kako ti piše na oglasnoj ploči, dakle recimo za primjer da ti je ostalo kazneno i obiteljsko. Ti onda kazneno upisuješ samo u zimski semestar i on ti iznosi samo 8 bodova, i isto tako obiteljsko upisuješ samo u ljetni semestar i iznosi ti 8 bodova. Ako si ponavljač seminare isto moraš upisat i to u zimski semestar 6 bodova, a u ljetni 2 boda. Kad si tako upisala prvo sve predmete s druge onda krećeš na predmete iz treće i to isto tako kako ti piše na oglasnoj ploči i internetu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 09:30 
Aktivan

Jel netko zna do kad su upisi? :please: ASAP

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 09:38 
Aktivan

karl555 je napisao/la:
Jel netko zna do kad su upisi? :please: ASAP

ma možeš se upisat do kraja ovog miseca il bar do kraja sljedećeg tjedna...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 11:27 
Početnik

karl555 je napisao/la:
BLATINE36 je napisao/la:

kolika je skolarina za ponavljanje druge???

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 12:10 
Aktivan

karl555 je napisao/la:
BLATINE36 je napisao/la:

Evo ovako, ja san isto ponavljač 2. godine i u referadi su mi jučer sve objasnili. Predmete koje nisi položila s druge godine ponovno upisuješ. Način na koji si ih upisala do sad i bodove skroz zaboravi (dakle ništa dvosemestralno, kazneno,građansko-13 bodova...). Sad upisuješ predmete koje su ti ostali onako kako ti piše na oglasnoj ploči, dakle recimo za primjer da ti je ostalo kazneno i obiteljsko. Ti onda kazneno upisuješ samo u zimski semestar i on ti iznosi samo 8 bodova, i isto tako obiteljsko upisuješ samo u ljetni semestar i iznosi ti 8 bodova. Ako si ponavljač seminare isto moraš upisat i to u zimski semestar 6 bodova, a u ljetni 2 boda. Kad si tako upisala prvo sve predmete s druge onda krećeš na predmete iz treće i to isto tako kako ti piše na oglasnoj ploči i internetu.

Znaci ukupan broj bodova nije bitan? Jer ovako ispada da upisujem vise od 60 bodova ...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 12:39 
Forumaš

Bitan je ukupan broj, brojiš po novom bodovanju i ne smiš pri 60 bodova. Znači po novom bodovanju predmete šta su ti ostali + 8 bodova seminari, i onda ako šta još imaš ...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 13:08 
Aktivan

sunce je napisao/la:
Bitan je ukupan broj, brojiš po novom bodovanju i ne smiš pri 60 bodova. Znači po novom bodovanju predmete šta su ti ostali + 8 bodova seminari, i onda ako šta još imaš ...

Je, samo ti sta su mi ostali po novome nose vise bodova, tako da ako iz trece upisem onoliko koliko sam dala iz druge sve skupa mi prelazi 60 - ako se predmeti sa trece upisuju po starim bodovima ... :? :? :?
Jer ako nadopunjujem iz trece do 60 bodova onda znaci da mi se ono sto sam dala iz druge boduje po novome, tj. tko je npr. polozio Ustavno racuna mu se da je dao 8 bodova a ne 13...?

Ustvari, pitanje je kako se boduju oni predmeti koje smo dali iz druge, po novome ili po starome?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 15:16 
Aktivan

Fighterica je napisao/la:
sunce je napisao/la:

Je, samo ti sta su mi ostali po novome nose vise bodova, tako da ako iz trece upisem onoliko koliko sam dala iz druge sve skupa mi prelazi 60 - ako se predmeti sa trece upisuju po starim bodovima ... :? :? :?
Jer ako nadopunjujem iz trece do 60 bodova onda znaci da mi se ono sto sam dala iz druge boduje po novome, tj. tko je npr. polozio Ustavno racuna mu se da je dao 8 bodova a ne 13...?

Ustvari, pitanje je kako se boduju oni predmeti koje smo dali iz druge, po novome ili po starome?

ti prvo trebaš upisat bodove s druge godine po ovom novom sistemu i onda koliko ti bodova ostane do 60, upisuješ s treće. Ja sam recimo ostvarila 17 bodova s druge, ali dok sam upisala sve predmete po novom sistemu plus seminare (koji su nam zakinili bodove), ostalo mi je još 10 bodova za treću i ja san onda još 10 bodova upisala i to je to (iako sam ostvarila 17).

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 15:28 
Sega mega kul forumaš bez života

Mi koji ponavljamo godinu, jel moramo upisat oba seminara ili možemo samo jedan?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 15:35 
Aktivan

plavojka je napisao/la:
Mi koji ponavljamo godinu, jel moramo upisat oba seminara ili možemo samo jedan?

meni je rečeno u referadi da se oba obavezno moraju upisat, dakle i u zimski semestar - 6 bodova i u ljetni - 2 boda, jer su ti seminari sad obavezni dio druge godine pa ih ne možeš nekako "preskočit"

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 15:37 
Aktivan

karl555 je napisao/la:
sunce je napisao/la:

ti prvo trebaš upisat bodove s druge godine po ovom novom sistemu i onda koliko ti bodova ostane do 60, upisuješ s treće. Ja sam recimo ostvarila 17 bodova s druge, ali dok sam upisala sve predmete po novom sistemu plus seminare (koji su nam zakinili bodove), ostalo mi je još 10 bodova za treću i ja san onda još 10 bodova upisala i to je to (iako sam ostvarila 17).

E sad kuzim, thanks :bow :bow
I ja sam dala 17 iz druge; mogla bi upisat 12 ali mislim da cu isto 10 :mig:
Europsko 1 i 2 i engleski.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 16:06 
Forumaš

karl555 je napisao/la:
sunce je napisao/la:

MOŽE LI MI NETKO ODGOVORIT? UPISUJEM SOC I TEORIJU, PONAVLJAM DRUGU GODINU, ZNAČI UZ TO JOŠ ISPITE S DRUGE MINUS DVA UMISTO SOC I TEO.
KAKO TREBAM U INDEKSU RASPOREDIT PREDMETE?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 15 lis 2010 16:09 
Aktivan

ali ako se ima 30 bodova s 2.(po starom bodovanju 30) , šta se onda upisuje u indeks? predmeti s 2.koji su ti ostali pa po starom bodovanju ili po novom(ali ako je po novom plus seminar onda to više nije 30 nego 32 pa ni ne moš bit treća?? LOL isuse) ??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2010 12:38 
Forumaš

mislim da tebe s 30 bodova ne zahvaca ovo da se pribacujes na novi sustav bodovanja jer ne padas godinu vec upisujes trecu, al nisan sigurna, pitaj u referadi..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2010 14:58 
Aktivan

ja upisujem 3. i imam 52 boda sad mene zanima jeli ja upisujem po novom ili starom da ako imam 52 boda cijelu trecu 30 parcijalu ili upisujem 52 sa trece?pliz odg

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2010 15:27 
Aktivan

pošto pribacujen rim i teoriju u drugu godinu koje predmete da ne upišen s druge?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2010 17:58 
Forumaš

mala20 je napisao/la:
ja upisujem 3. i imam 52 boda sad mene zanima jeli ja upisujem po novom ili starom da ako imam 52 boda cijelu trecu 30 parcijalu ili upisujem 52 sa trece?pliz odg

upisujes po starom cijelu trecu plus ovih 8 s druge sta nisi polozila

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lis 2010 12:34 
Forumaš

Jel ko zna jesu nam dizali školarinu,ja sam sad 4.god.i plaćala sam prije 5500 plus onih 350kn???? :please:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lis 2010 17:23 
Početnik

Ja upisujem prvu godinu po drugi put... upisujem s prve sociologiju, rim, teoriju i jedan seminar, a s druge financije, obiteljsko i engleski i nije mi jasno kako bodujem predmete i ovaj 1 seminar. Ako mi netko može odgovoriti bio bih jako zahvalan. :please:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lis 2010 20:20 
Aktivan

Sve predmete bodujes 8 osim eng. koji je 4 i jos dodas jedan seminar od 2 ESCTa. Sto znaci da ti konacan zbroj triba bit 60. Ma u biti najednostavnije ti je lipo pogledat oglasnu plocu za 2god. Tamo ti je popis predmeta s bodovima! :-)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2010 11:55 
Aktivan

ponavljam 2 godinu,dala sam samo jedan predmet s druge koji nosi 4 boda ,i sad kad upisujem predmete imam 56 bodova ,fali mi jos do 60,a nemogu nijedan stavit s trece jer mi nose po 6 bodova,kako to sad namistit,nadam se da ste me razumili...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2010 12:05 
Aktivan

tina1 je napisao/la:
ponavljam 2 godinu,dala sam samo jedan predmet s druge koji nosi 4 boda ,i sad kad upisujem predmete imam 56 bodova ,fali mi jos do 60,a nemogu nijedan stavit s trece jer mi nose po 6 bodova,kako to sad namistit,nadam se da ste me razumili...

engleski s treće nosi 2 boda, 1 bod u prvom semestru, 1 u drugom

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2010 12:11 
Aktivan

engleski II san i polozila,2 boda u prvom i 2 u drugom semestru,ja san strucni studij ako to sta znaci...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2010 12:29 
Početnik

tina1 je napisao/la:

da li se moze upisati osnove europskog prava 1 ako se ne upisu osnove e.prava 2. jer ona nose 4 boda, a nesto sam cula da se to moze? isto sam ponavljac 2. godine pa bi upisala taj jedan predmet, moze li se to, pliz ako netko zna

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2010 12:44 
-Admin-

LILIII je napisao/la:
tina1 je napisao/la:

da li se moze upisati osnove europskog prava 1 ako se ne upisu osnove e.prava 2. jer ona nose 4 boda, a nesto sam cula da se to moze? isto sam ponavljac 2. godine pa bi upisala taj jedan predmet, moze li se to, pliz ako netko zna

možeš upisati osnove europskog 1, bez osnova europskog 2 jer su to dva odvojena predmeta i predaju ih različiti profesori. ali prvo moraš odslušati eu1 da bi mogao eu2, znači nemožeš upisati eu2 prije nego si upisala eu1.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2010 16:25 
Aktivan

ako mi je ostalo nešto s prve god.npr.rim i teorija,jel ja to upisujen u index i izbacujen npr.građansko i ustavno i kad onda upisujen ta dva,dohgodine,tj.u treću ili...ako je neko razumia,pliz odgovorite,jer ništa više ne kužin

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 12:11 
Aktivan

AUDREY je napisao/la:
ako mi je ostalo nešto s prve god.npr.rim i teorija,jel ja to upisujen u index i izbacujen npr.građansko i ustavno i kad onda upisujen ta dva,dohgodine,tj.u treću ili...ako je neko razumia,pliz odgovorite,jer ništa više ne kužin

tako je! :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 12:23 
Početnik

ima li koga ko mi moze dat informaciju jel se ja mogu prebacit sa vanrednog studenta na redovni?? upisa bi sutra godinu,ako ima neko vise informacija molim vas, jel moram pisat kakve molbe ili nesto slicno, platit koliko treba vise ili nesto? Bilo sta...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 12:24 
ona koja piše sa WC-a

Koji su uvjeti za prebacivanje s vanrednog na redovni?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 12:26 
Početnik

mya je napisao/la:

jel znas ???

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 12:27 
ona koja piše sa WC-a

drago7777 je napisao/la:
mya je napisao/la:

jel znas ???

ne,zato i pitam?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 13:41 
Aktivan

više ništa ne razumim... jel mi može tko pomoć???
Imam 36 bodova, jel se vodim kao da ponavljam godinu, ili upisujem višu godinu, i koju bi onda iznos školarine trebala platit?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 13:51 
Aktivan

upisujes visu godinu i placas puni iznos,znaci 7000+350 upisnina,jer si presla prag od 30 bodova

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 13:55 
Aktivan

pamela,hvala !!jase,ako imaš 36 bodova,upisuješ parcijalno,tj pola...a školarina ti je u tom slučaju 3 i po...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 14:44 
Početnik

ako netko zna, molim vas da odgovorite sta prije...s 2. godine sam dala samo engleski jezik i sada me zanima sta mogu upisati s 3. godine za ta 4 ects boda, s obzirom na ovu promjenu u bodovanju, nista mi nije jasno. mislila sam upisat osnove europskog prava 1 ali očito ne mogu jer taj predmet spada u 1. semestar 3.god a meni je vec prvi semestar popunjen s 30 ects bodova s 2. god., pošto engleski po ovom novom bodovanju spada tek u 2. semestar... tako da u 2. semestru imam rupu od ta 4 boda i ne mogu upisati nista jer i engleski 2 nosi po jedan ects bod u oba semestra, ako je neko ima slicnu situaciju pliz neka javi kako je to rjesija

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 lis 2010 15:18 
Aktivan

AUDREY je napisao/la:
pamela,hvala !!jase,ako imaš 36 bodova,upisuješ parcijalno,tj pola...a školarina ti je u tom slučaju 3 i po...

ma o cemu ti pricas ???o boze ... :roll:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: