Josephine je napisao/la:
Samo nemojte bit jadni ko ja i otic u Procesora pitat za taj popusto od 25 posto. Popust je samo 5 posto jer su svi artikli vec snizeni 20 posto?!
HRVATSKA!!
Dobar dan...
Kako sam član te organizacije i 5 mjeseci sam radio na tom projektu kolegici ću rado objasniti o cemu se radi.
Naime, PROCESOR ima pravo pružati i druge komercijalne popuste koji su u ovom slučaju 20% i onda na to ne može ići naš popust od 25%. Naša organizacija ima eksluzivni popust od 25% na sve asortimane ali ukoliko bi to bio POPUST na POPUST to bi značili da Vama procesor mora dati 45%. To ipak nije realno...
U ugovoru kojega smo mi potpisali sa tom firmom jasno stoji da je popust za našu organizaciju/karticu 25%.
Što se tiče ostalih popusta, zadnjih dana od kolega dobivamo samo pozitivne kritike i svi koji su preuzeli karticu su bili u ciljanim poslovnim objektima te dobili navedni popust. Ali mora biti jasna jedna stvar a to je da popust na popust ne ide..
Stoga molim Vas kolegice i sve ostale da ukoliko imate nekakvih nejasnoća slobodno nas kontaktirajte na:
092 / 28 54 310
ili na email:
szssplit@gmail.comMi smo ipak ozbiljna organizacija sa velikim brojem projekata i nikome nije cilj nekome uvaljivati "patke" ili nešto sl...
Uskoro donosimo i nove popuste, a o svemu možete pratiti na
http://stcard.szssplit.hr/kontakt#navigacija...