Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 27 tra 2026 17:45.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 01 lis 2010 10:23 
Forumaš

stvarno ti ne znam, budi uporan u zvanju referade, jedino će ti oni znat sigurno, pogotovo jer ti je slučaj baš specifičan, teško da će se nać neko na forumu da je u sličnoj situaciji pa da ti točno odgovori.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2010 11:11 
Početnik

sunce je napisao/la:
stvarno ti ne znam, budi uporan u zvanju referade, jedino će ti oni znat sigurno, pogotovo jer ti je slučaj baš specifičan, teško da će se nać neko na forumu da je u sličnoj situaciji pa da ti točno odgovori.

HOĆE MI NETKO REĆI KOLIKO BODOVA TRIBA ZA UPIS NA 3 GODINU UPRAVNO PRAVNOG STUDIJA,AKOLIKO ZA PARCIJALU,I KOLIKO LOVE ZA OVA 2 NAVEDENA SLUČAJA?????PLIZZZZ :happpppppy

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2010 11:17 
Sega mega kul forumaš

jel toliko teško provrtit prethodne postove da vidiš školarine?
milijun puta je napisano da je 30 parcijala,godina 50 ..izuzev onima koji su a prvoj godini.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2010 11:38 
Forumaš

maritim je napisao/la:
jel toliko teško provrtit prethodne postove da vidiš školarine?
milijun puta je napisano da je 30 parcijala,godina 60 ..izuzev onima koji su a prvoj godini.

al ne mozemo upisat cilu sljedecu godinu sa 50 bodova ostvarenih na sadasnjoj? (integrirani studij)

I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air. They fly so high. They reach the sky. And like my dreams. They fade and die. Fortunes allways hiding. Oh, I've looked everywhere. I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2010 12:22 
Sega mega kul forumaš

je,sorry lapsus 50 :cerek: :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 lis 2010 16:05 
Aktivan

Napisali su na stranici od fakulteta da predavanja počinju 11.10. Što je s onima koji će izaći na dekanski? Kada ćemo mi upisati godinu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 lis 2010 16:59 
Forumaš

TV je napisao/la:
Napisali su na stranici od fakulteta da predavanja počinju 11.10. Što je s onima koji će izaći na dekanski? Kada ćemo mi upisati godinu?

a iza dekanskog, valjda :ucenje a predavanja bi nam tribala p osvoj logici pocet 18., stvarno mi vise nista nije jasno na ovom faksu... :thumbsdown

I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air. They fly so high. They reach the sky. And like my dreams. They fade and die. Fortunes allways hiding. Oh, I've looked everywhere. I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 lis 2010 19:07 
Početnik

bila bi jako zahvalna kad bi mi netko odgovorija na ovo moje pitanje, svi pričaju drgačije pa... upisala sam lani 2. godinu s tim da sam imala zaostataka s prve, pa nisam uspjela upisati cilu 2 godinu, sada sam očistila prvu godinu, i drugu cu vjerojatno ponavljat, sada me zanima da li ja spadam u ove studente kojima svaki predmet nosi 8 bodova ili ostajem po starom programu, jer ove godine po prvi put upisujem neke predmete s 2. ali imam neke i odslusane i koja je cijena skolarine u mom slučaju

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 lis 2010 18:24 
Početnik

Kako idu sada te stvari oko upisa? Treba se uzeti papire u ekonomatu, uplatiti skolarinu i upisati predmete u indeks ili nekako drugacije? Ako sam ja s prve godine skupio 44 ECTS boda, koliko smijem upisati sa druge godine i da li ja sam upisujem predmete koje hocu? Da li ponovno trebam upisati ove predmete koje nisam polozio sa prve godine, a imam potpis iz tih predmeta?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 lis 2010 18:28 
Sega mega kul forumaš bez života

aloooj je napisao/la:
Kako idu sada te stvari oko upisa? Treba se uzeti papire u ekonomatu, uplatiti skolarinu i upisati predmete u indeks ili nekako drugacije? Ako sam ja s prve godine skupio 44 ECTS boda, koliko smijem upisati sa druge godine i da li ja sam upisujem predmete koje hocu? Da li ponovno trebam upisati ove predmete koje nisam polozio sa prve godine, a imam potpis iz tih predmeta?

pa ne upisujemo mi sami :? predmete u index?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 lis 2010 18:31 
Sega mega kul forumaš bez života

Upisujes sam predmete u index.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 lis 2010 19:55 
Veteran

studentica000 je napisao/la:
aloooj je napisao/la:

pa ne upisujemo mi sami :? predmete u index?

šta misliš da ti radišne tete u referadi upisuju predmete :ROFL ?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 lis 2010 12:30 
Početnik

LILIII je napisao/la:
bila bi jako zahvalna kad bi mi netko odgovorija na ovo moje pitanje, svi pričaju drgačije pa... upisala sam lani 2. godinu s tim da sam imala zaostataka s prve, pa nisam uspjela upisati cilu 2 godinu, sada sam očistila prvu godinu, i drugu cu vjerojatno ponavljat, sada me zanima da li ja spadam u ove studente kojima svaki predmet nosi 8 bodova ili ostajem po starom programu, jer ove godine po prvi put upisujem neke predmete s 2. ali imam neke i odslusane i koja je cijena skolarine u mom slučaju

Ljudi pomagajte,ako netko zna bilo kakvu informaciju u vezi ovoga nek javi,el netko pitao u referadi za ovo???Nastala je opća zbrka oko ovoga.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 lis 2010 18:36 
Početnik

S obzirom da u ponedjeljak poćinje nastavna godina zanima me kad su upisi za one koji ćekaju dekanski rok i kako to sve funkcionira ZAHVALJUJEM

slika

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 lis 2010 18:38 
Sega mega kul forumaš

hamurabi je napisao/la:
S obzirom da u ponedjeljak poćinje nastavna godina zanima me kad su upisi za one koji ćekaju dekanski rok i kako to sve funkcionira ZAHVALJUJEM

jel ovo šala? jel prvi april?????

a brate mili da je bilo prolistat postove,milijun puta je odgovoreno,napisano ...malo provrtit postove i teme ! :whyowhy: :whyowhy: :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 lis 2010 18:47 
김정일

hamurabi je napisao/la:

slika

Upisati se može nakon dekanskog, znači sigurno do 01. studenog, ako ne i dulje.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 lis 2010 20:46 
Početnik

studentica prava je napisao/la:
LILIII je napisao/la:

Ljudi pomagajte,ako netko zna bilo kakvu informaciju u vezi ovoga nek javi,el netko pitao u referadi za ovo???Nastala je opća zbrka oko ovoga.

jel zna tko??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 lis 2010 22:39 
Forumaš

LILIII je napisao/la:
studentica prava je napisao/la:
LILIII je napisao/la:

jel zna tko??

ma joooooj, lipo nazovi referadu i njih to pitaj... a predmete upisujes po programu po kojem si upisala faks. Ove stvari su odgovorene vec 200 puta, ne bi skodilo da prolistate temu od pocetka, i odma bi vam sve bilo jasno pa ne bi opet ponavljali pitanja :whyowhy: :whyowhy:

UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2010 15:19 
Aktivan

je li netko zna gdje mogu pronać bodove za upis na višu godinu, a da nisu po novom sistemu gdje svi predmeti imaju isto bodova?hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2010 17:17 
-Admin-

spajalica je napisao/la:
je li netko zna gdje mogu pronać bodove za upis na višu godinu, a da nisu po novom sistemu gdje svi predmeti imaju isto bodova?hvala

http://www.pravst.hr/program.php?p=11&s=17

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2010 17:26 
Početnik

moze mi ko reci koliko bodova mi je potrebno za upisati 4.god? kazu ljudi okolo da treba 45, a na faxu pise 50....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2010 17:52 
Početnik

sluzbeno 50, a okolo se prica da je potrebno 45...dakle?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2010 17:54 
-Admin-

koni je napisao/la:
sluzbeno 50, a okolo se prica da je potrebno 45...dakle?

30 za parcijalu, 50 za cilu, tako je bilo do sad, da se nesto minjalo valjda bi culi od SZ-a.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2010 21:36 
Početnik

sad ću upisati 2. godinu stručnog studija, imam 47 bodova pa me zanima je li ja upisujem sve predmete s 2.godine?dala sam oba predmeta koja nose najviše bodova, 10.hvala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lis 2010 00:02 
Aktivan

lana je napisao/la:
sad ću upisati 2. godinu stručnog studija, imam 47 bodova pa me zanima je li ja upisujem sve predmete s 2.godine?dala sam oba predmeta koja nose najviše bodova, 10.hvala

ako se ništa nije minjalo(a pretpostavljam da nije jer nema obavijesti), da bi upisala cilu 2. triba ti 50 bodova...
upisuješ 47 sa 2. ...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lis 2010 17:29 
Početnik

ove godine upisujem ponavljanje druge.priča se da će me se prebaciti na stari sustav bodovanja..da li itko zna nešto o tome? :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lis 2010 17:38 
Početnik

Što se tiće Vaših upita vezano za studente koji su riješili svih 60 ECTS-a, hoće li biti oslobođeni plačanja školarine, to još provjeravamo i ići ćemo do Dekana provjeriti što će biti s tim.

dali možda netko zna hoće li na kraju biti nešto od ovoga ili studenti koji imaju 60ects ipak moraju platit upis u 4g 5500kn????

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lis 2010 18:50 
Početnik

Imam 44 ECTS boda, tj. ostala mi je teorija i sociologija sa prve. Da li to znaci da ja sada kad se idem upisati upisujem 44 ECTS boda iz druge godine ili mogu upisati sve? Da li ponovno u indeks moram upisati soc i teoriju(imam potpise) ili ne? Ako mogu upisati samo 44 ECTS boda iz druge koja 2 predmeta mi je najbolje preskociti iz prvog odnosno drugog semestra?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lis 2010 21:35 
Aktivan

aloooj je napisao/la:
Imam 44 ECTS boda, tj. ostala mi je teorija i sociologija sa prve. Da li to znaci da ja sada kad se idem upisati upisujem 44 ECTS boda iz druge godine ili mogu upisati sve? Da li ponovno u indeks moram upisati soc i teoriju(imam potpise) ili ne? Ako mogu upisati samo 44 ECTS boda iz druge koja 2 predmeta mi je najbolje preskociti iz prvog odnosno drugog semestra?

Upisujes s druge godine 44 ECTS boda i ponovo upisujes teoriju i sociologiju,zaokruzeno triba ti bit 60 ECTS. A vjerovatno bi triba priskocit ustavno jer je to blizu teorije koja ti je nepolozena. A sad to je sve na tebi...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2010 16:13 
Aktivan

upisujem 2.godinu,ostala mi je samo teorija sa 1.godine pravnog studija. jasno mi je sv eu vezi upisa osim skolarine. 7000,7350 ?? pomagajte :) :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2010 18:57 
Aktivan

ako se ne položi 1 predmet iz prve da li se upisuju svi predmeti s druge ili se jedan ne može upisati??
U tom slučaju što bi bilo najpametnije ne upisati ukoliko se ne položi teorija ?

Meni su rekli da se može ostaviti jedan predmet sa 1. godine i upisati sve predmete s druge.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 lis 2010 21:16 
Aktivan

TV je napisao/la:
ako se ne položi 1 predmet iz prve da li se upisuju svi predmeti s druge ili se jedan ne može upisati??
U tom slučaju što bi bilo najpametnije ne upisati ukoliko se ne položi teorija ?

Meni su rekli da se može ostaviti jedan predmet sa 1. godine i upisati sve predmete s druge.

vama sada svi predmeti 8 ects?
ako je tako onda možeš ostavit 1 s prve i upisat cilu drugu

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2010 07:49 
Sega mega kul forumaš

mala ciara je napisao/la:
upisujem 2.godinu,ostala mi je samo teorija sa 1.godine pravnog studija. jasno mi je sv eu vezi upisa osim skolarine. 7000,7350 ?? pomagajte :) :wtf

7350 kn ,odnosno školarina je 7000+ 350 kn(koje svi moramo uplatit bili redovni ili izvanredni,bili s placanjen ili ne) i dakle dolazimo do 7350kn

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2010 14:16 
Aktivan

Do kojeg je datuma onda potrebno uplatiti školarinu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 08 lis 2010 23:19 
Aktivan

školarinu je potrebno uplatiti do 1.11. do kada traju i upisi :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2010 11:44 
Početnik

redovni sam student uz potporu ministarstva...
ponavljao sam treću godinu i nisam ju plaćao. Sada upisujem 4 godinu, ali parcijalno (znači imam više od 30 bodova).
Pa me zanima da li sam i ove godine oslobođen plaćanja ili sam morao položiti sve sa treće godine?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2010 12:18 
Početnik

Ako upisujes parcijalu,ne moras platiti... :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2010 14:59 
Aktivan

upisao sam prvu 2008/2009 i položio HPP,OPP,PE i odradio seminare! Upisao sam ove opet teoriju, rim i socio te tri predmeta s druge! Položio sam socio, a ostali su mi T. i rim! Dal ja sad imam 28 bodova il po novom sistemu 32+12sem? Jel moguće prebacit Rim i Teoriju još jednom (ako nose po 8 bodova?!) a da ne postanem vanredan student?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2010 15:37 
Forumaš

dmode je napisao/la:
upisao sam prvu 2008/2009 i položio HPP,OPP,PE i odradio seminare! Upisao sam ove opet teoriju, rim i socio te tri predmeta s druge! Položio sam socio, a ostali su mi T. i rim! Dal ja sad imam 28 bodova il po novom sistemu 32+12sem? Jel moguće prebacit Rim i Teoriju još jednom (ako nose po 8 bodova?!) a da ne postanem vanredan student?

imas 28 bodova, i opet upisujes 1. Dakle po statutu fakulteta gubis status i mozes nastavit studij samo ka izvanredan. Al ima nekih prica po faksu da mozes nastavit redovno, pa ti je najbolje pitat tete u referadi.

UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 lis 2010 15:38 
Aktivan

zahvaljujem :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: