Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 27 tra 2026 22:48.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 254 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 11 lis 2011 14:37 
Sega mega kul forumaš bez života

Meni su danas rekli da ako me nisu prošle godine stavili na nove bodove, neće ni ove.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 lis 2011 15:34 
Sega mega kul forumaš

ineess je napisao/la:
Meni su danas rekli da ako me nisu prošle godine stavili na nove bodove, neće ni ove.

:mrgreen: najs ...

evo ja sad primio informejšen da je najpametnije doc u referadu s indekson i da ti onda oni recu stanje...jer valjda imaju neki kriterij :facep:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lis 2011 19:19 
Početnik

maritim je napisao/la:
ineess je napisao/la:

:mrgreen: najs ...

evo ja sad primio informejšen da je najpametnije doc u referadu s indekson i da ti onda oni recu stanje...jer valjda imaju neki kriterij :facep:

a to znači doć u referadu nakon 2 sata čekanja u redu, pa ona opet sutra s novim papirima

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 14:57 
Početnik

Molim vas
Nije mi baš najjasnije sve oko upisa u višu godinu, da bi upisala 4. trebala bi upisati najviše 42 boda.
Ali problem je slijedeći:iz 3. godine su mi ostali Upravna znanost i oba europska koja su kada sam upisavala 3. godinu nosili Uz 7 bodova, a oba europska 8. Dakle 15 bodova i oko upisa ne bi bilo problema.
Ali sada vidim da po novom Uz nosi 8 bodova a oba europska 12, znači prenosim 20 bodova a iz 4. godine bih mogla upisati 40..?
Izvanredni sam student i radim izvan Splita, a na telefone u referadi baš se i ne javljaju ovih dana.. Ima li itko neko rješenje ili prijedlog kako i šta da napravim.. Ili ako sam nešto krivo shvatila oko upisa molim vas pojašnjenje :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 15:02 
Početnik

imam pianje,ako itko zna molim vas jer su me u referadi izludili... :( izvanredni sam student,prosle godine upisala trecu,a ostalo mi 3 s druge,koju sam odslusala 2005 ,2006.ove godine polozila samo ustavno koje mi po starom bodovanju iznosi 13 bodova., a po novom 8bodova .danas mi ova iz referade govori da upisujem ponavljane trece po novom bodovanju a prosle godine me to nije obuhvatilo i sad ne znam sta ni kako upisujem,ona mi nije tila dat ni da objasnim.. ako mi ustavno nosi 13 bodova-dosad zapisao u indexu onda sad upisujem 47 boda,a ako mi ide po novom upisujem 52 boda jer nosi 8..financije su mi iznosile boda,sad 8.....i prije su mi svi predmeti u indexu bili u oba semestra,sad su podjeljeni u 2 semestra razliciti predmeti po novom..imali li neko sa slicnom situacijom a da su mu malo bolje objasnili sta nam je radit, jer mi nisu tili objasnit da sve pise na oglasnoj ploci a ovo ne pise!!!
unaprijed hvala,pomozite pliZZZZZZZZ!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 17:10 
Sega mega kul forumaš

jesu ti ostala dva ili tri predmeta s druge..ove si godine polozila ustavno?
uglavnom,upisujes po novom bodovanju(bodove vidi na stranicama fakulteta) predmete koji su ti ostali upisi prve po redoslijedu(ali ne stavljaj im nikakve bodove) i na jednu stranu upisi zimski semestar kako ti je napisano i na sluzbenim stranicama fak. ,a na sljedecu stranicu u indeksu upisi litnji semestar isto naravno kako pise tamo na sluzbenim stranicama.
seminar samo napisi seminar jer ces za to kasnije valjda dobit pecat kad odes kod profesora(po izboru)odabrat temu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lis 2011 19:10 
Početnik

Da li izvanredni studenti mogu polagati parcijalno ispite(kolokvije)? I kada pocinju ispitni rokovi za izvanredne st.?? hvala unaprijed. brucos

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lis 2011 20:48 
Aktivan

može mi netko reći kad otprilike budu predavanja za izvanredne? kako je bilo prošlih godina??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 lis 2011 21:16 
Sega mega kul forumaš bez života

tracy je napisao/la:
može mi netko reći kad otprilike budu predavanja za izvanredne? kako je bilo prošlih godina??

mislim da počinju u 12. mjesec

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2011 10:45 
Početnik

Pobogu ljudi, sta se ovo sad desava sa ovin upisima, jel upisujemo po novin bodovima ili sta?!
Moze li mi molin vas neko pomoc, jer mene ce ispalit iz referade ka i svake godine.

U ovu godinu san prenosila financije i kazneno, i upisala engleski, EU1, EU2, medjunarodno javno, gradjansko 2 i upravnu znanost.

Polozila san sve osin G2 i upravne. Na faksu su mi neke cure kazale da ja sad upisujen ponavljacku godinu, placan 3850 kn, i upisujen G2, upravnu, GPP, KPP, znaci 43 boda iz trece godine, i onda mi ostaje 17 sta mogu upisat iz cetvrte, pa san mislila pravo drustava (9) i radno (8)

Molin vas recite mi je li to tako, ili ako nije, kako to sad ide? :wtf unaprid fala

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2011 12:41 
Sega mega kul forumaš

nikkaragva je napisao/la:
Pobogu ljudi, sta se ovo sad desava sa ovin upisima, jel upisujemo po novin bodovima ili sta?!
Moze li mi molin vas neko pomoc, jer mene ce ispalit iz referade ka i svake godine.

U ovu godinu san prenosila financije i kazneno, i upisala engleski, EU1, EU2, medjunarodno javno, gradjansko 2 i upravnu znanost.

Polozila san sve osin G2 i upravne. Na faksu su mi neke cure kazale da ja sad upisujen ponavljacku godinu, placan 3850 kn, i upisujen G2, upravnu, GPP, KPP, znaci 43 boda iz trece godine, i onda mi ostaje 17 sta mogu upisat iz cetvrte, pa san mislila pravo drustava (9) i radno (8)

Molin vas recite mi je li to tako, ili ako nije, kako to sad ide? :wtf unaprid fala

koliko mi je poznato ti ne upisujes po novin bodovima.sta se tice skolarine imas na oglasnoj ploci napisano .

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2011 13:48 
Početnik

Plizz da mi odgovori netko!! Da li izvanredni studenti mogu polagati parcijalno ispite ??

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 lis 2011 18:48 
Sega mega kul forumaš

lady girl je napisao/la:
Plizz da mi odgovori netko!! Da li izvanredni studenti mogu polagati parcijalno ispite ??

to ka mislis na kolokvije?

u dogovoru s profesoron sve se može ...otiđi na konzultacije i pitaj konkretnog profu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 lis 2011 14:35 
Početnik

jel se može još upisat? moran na vanredno prić i nisam u toku...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 lis 2011 19:50 
Aktivan

sanja18 mislim da jos mozes, jucer je u referadi bila jedna cura koja je izvanredni student i pitala je ima li jos vrimena za upisat se uskoro, a teta joj je rekla da ne brine kad je izvanredni student, da bi bila drugacija prica da je redoviti. Al nemoj me drzat za rijec, jos provjeri u referadi na br. 393-572.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 lis 2011 22:27 
Početnik

Hvala Puno :-)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 lis 2011 16:44 
Aktivan

No problem, al jos provjeri!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 stu 2011 18:38 
No life

kad se dijele indeksi za izvanredne,vidim za redovne obavijesti na stranici faksa,za izvanredne ništa?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 stu 2011 20:28 
-Moderator-

black19 je napisao/la:
kad se dijele indeksi za izvanredne,vidim za redovne obavijesti na stranici faksa,za izvanredne ništa?

Obično krajem 11. miseca...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 07 stu 2011 01:32 
Sega mega kul forumaš

Apsolventima (barem onima po starom) su gotovi.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 stu 2011 20:33 
Sega mega kul forumaš

gotovi indexi za petu - bologna

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 stu 2011 22:56 
Početnik

molim pomoć ništa ne kužim s ovim starim novim bodovima. Izvanredan sam student 3. god ponavljanje jer iz druge imam još gp 1 i zovem referadu da pitam jel mi moramo seminare a ona me pita da li sam upisana po novim ili starim bodovima da to mogu vidjeti na studomatu. gledala ali i dalje ne kužim po kojim sam bodovima i šta je sa tim seminarima.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 stu 2011 22:57 
Početnik

molim pomoć ništa ne kužim s ovim starim novim bodovima. Izvanredan sam student 3. god ponavljanje jer iz druge imam još gp 1 i zovem referadu da pitam jel mi moramo seminare a ona me pita da li sam upisana po novim ili starim bodovima da to mogu vidjeti na studomatu. gledala ali i dalje ne kužim po kojim sam bodovima i šta je sa tim seminarima.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 09 pro 2011 15:13 
Aktivan

dobila sam poštom raspored predavanja za izvanredne za 3. godinu (pravnog studija), imam 3 predmeta sa 2. godine pa bi molila ako je tko dobio raspored za 2. god da mi kaže kad je ustavno, financijsko i građansko
ili da stavi link jer ja to stvarno ne mogu pronaći na stranici faxa (ima samo za 1. god)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ožu 2012 14:26 
Početnik

aha...ok...ovako.. lani sam propustila upis na izvanredno.nisam digla papire ni išta..
prijatelj mi je tako napravio prije dvi godine i onda je samo doša kad je skupio novce na sljedeće upise
i upisa se normalno...jel to još moguće tako?
:secret :s

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lip 2012 11:56 
Aktivan

Molim vas ako neko moze nek mi pomogne...znam da vanredni studenti upis u visu godinu uvik placaju 7,000 bez obzira koliko ispita nije polozeno ili je....al mozeli mi neko rec koliko placaju ponavljanje druge godine( u ovon slucaju) ako nitsa nije dano s druge????

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lip 2012 14:37 
-Moderator-

ivaana26 je napisao/la:
Molim vas ako neko moze nek mi pomogne...znam da vanredni studenti upis u visu godinu uvik placaju 7,000 bez obzira koliko ispita nije polozeno ili je....al mozeli mi neko rec koliko placaju ponavljanje druge godine( u ovon slucaju) ako nitsa nije dano s druge????

3500 kn za ponavljače.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 06 lip 2012 17:07 
Aktivan

FALA PUNO :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 lip 2012 14:17 
Početnik

sanja18 je napisao/la:
aha...ok...ovako.. lani sam propustila upis na izvanredno.nisam digla papire ni išta..
prijatelj mi je tako napravio prije dvi godine i onda je samo doša kad je skupio novce na sljedeće upise
i upisa se normalno...jel to još moguće tako?
:secret :s

Ja sam u istoj situaciji i rekle su mi tete u referadi da mogu samo doci na upis ove godine kao da nista nije bilo. jedino me full zbunjuje ovo neko spominjanje novih bodova za neke predmete. Ne znam sto ce bit na upisu.... :-/

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 srp 2012 15:19 
Početnik

Ja sam u istoj situaciji i rekle su mi tete u referadi da mogu samo doci na upis ove godine kao da nista nije bilo. jedino me full zbunjuje ovo neko spominjanje novih bodova za neke predmete. Ne znam sto ce bit na upisu.... :-/[/quote]

I ja sam u istoj situaciji, nisam upisala ovu godinu, ali sad na jesen svakako mislim opet upisat treću godinu pa me veseli ova informacija da nema neke procedure za ponovni upis tipa neke molbe dekanu i slično! Znači samo donit papire za upis i uplatnicu u 9 misec i to je to?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 srp 2012 15:26 
Početnik

morena je napisao/la:
Ja sam u istoj situaciji i rekle su mi tete u referadi da mogu samo doci na upis ove godine kao da nista nije bilo. jedino me full zbunjuje ovo neko spominjanje novih bodova za neke predmete. Ne znam sto ce bit na upisu.... :-/

I ja sam u istoj situaciji, nisam upisala ovu godinu, ali sad na jesen svakako mislim opet upisat treću godinu pa me veseli ova informacija da nema neke procedure za ponovni upis tipa neke molbe dekanu i slično! Znači samo donit papire za upis i uplatnicu u 9 misec i to je to?[/quote]

da to bi trebalo biti to .. :) bas smo u istoj situaciji i sto se godine tice i svega tako da se nadam da ce sve proci super.. :) ako ista saznam u medjuvremenu javim ali za sad stoji ta informacija da mozemo bez problema doci na upis... nema dodatnih komplikacija.. :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 srp 2012 15:34 
Početnik

Ajde super, baš si me razveselila ovom informacijom :thumbsup ! I ja javim ako saznam šta nova, ali nadam se da će to biti to, bez nekih komplikacija i molbi jer bi to značilo više dolazaka u referadu a to nastojim svest na minimum!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 srp 2012 16:25 
Početnik

Jedno pitanjee. Ja bi tribala ponavljat godinu, al u Zagrebu. U pravilniku san našla nešto o ponavljačima, ali tila bi u Split. I sad me zanimaaa - šta triban sve napravit da to upali ako je uopće moguće?!?!????

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 srp 2012 16:26 
Početnik

Jedno pitanjee. Ja bi tribala ponavljat godinu, al u Zagrebu. U pravilniku san našla nešto o ponavljačima, ali tila bi u Split ponovit godinu. I sad me zanimaaa - šta triban sve napravit da to upali ako je uopće moguće?!?!????

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 kol 2012 13:54 
Početnik

MariaZara je napisao/la:
morena je napisao/la:

I ja sam u istoj situaciji, nisam upisala ovu godinu, ali sad na jesen svakako mislim opet upisat treću godinu pa me veseli ova informacija da nema neke procedure za ponovni upis tipa neke molbe dekanu i slično! Znači samo donit papire za upis i uplatnicu u 9 misec i to je to?

da to bi trebalo biti to .. :) bas smo u istoj situaciji i sto se godine tice i svega tako da se nadam da ce sve proci super.. :) ako ista saznam u medjuvremenu javim ali za sad stoji ta informacija da mozemo bez problema doci na upis... nema dodatnih komplikacija.. :)[/quote]

život ste mi spasile :D javljajte informacije pls...ja sam u sinju stalno, a bodovi me ubijaju...ne kužim ih ništa sad

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 kol 2012 14:17 
Početnik

sanja18 je napisao/la:
MariaZara je napisao/la:
morena je napisao/la:

da to bi trebalo biti to .. :) bas smo u istoj situaciji i sto se godine tice i svega tako da se nadam da ce sve proci super.. :) ako ista saznam u medjuvremenu javim ali za sad stoji ta informacija da mozemo bez problema doci na upis... nema dodatnih komplikacija.. :)

život ste mi spasile :D javljajte informacije pls...ja sam u sinju stalno, a bodovi me ubijaju...ne kužim ih ništa sad[/quote]

ja isto trenutno nista ne kuzim sto se bodova tice.. ali javim ako ista saznam ... meni je ovo ponavljanje 3. godine ali pretpostavljam da trebam platiti cijelu godinu jer mi je netko rekao da je ovo kao da se prvi put upisujem nakon sto sam svojevoljno pauzirala godinu ... Any ideas? koliko je uopce godina sada?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 kol 2012 15:07 
Početnik

MariaZara je napisao/la:
sanja18 je napisao/la:
MariaZara je napisao/la:
morena je napisao/la:

život ste mi spasile :D javljajte informacije pls...ja sam u sinju stalno, a bodovi me ubijaju...ne kužim ih ništa sad

ja isto trenutno nista ne kuzim sto se bodova tice.. ali javim ako ista saznam ... meni je ovo ponavljanje 3. godine ali pretpostavljam da trebam platiti cijelu godinu jer mi je netko rekao da je ovo kao da se prvi put upisujem nakon sto sam svojevoljno pauzirala godinu ... Any ideas? koliko je uopce godina sada?[/quote]

ma nisu normalni...vjerovatno je 7 tis + 350kn... ako je tako kao kažeš

al ja se nadam da je pola :D moram bit optimist

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 20 kol 2012 15:12 
Početnik

al ja se nadam da je pola :D moram bit optimist[/quote]

I ja se nadam ... ali zivim u strahu .. :):) ako itko sazna nek odmah javi ! :-)))

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 ruj 2012 13:57 
Aktivan

jedno pitanje! Danas su me na faksu cilog isprepadali i rekli da postoji mogućnost gubitka prava školovanja za vanredne studente? Znači ako prebacujem jedan predmet par puta. Jel mi može netko odgovoriti je li to istina? Ja sam po bolonji i upisao sam faks 2005g

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 ruj 2012 15:59 
Forumaš

beno84 je napisao/la:
jedno pitanje! Danas su me na faksu cilog isprepadali i rekli da postoji mogućnost gubitka prava školovanja za vanredne studente? Znači ako prebacujem jedan predmet par puta. Jel mi može netko odgovoriti je li to istina? Ja sam po bolonji i upisao sam faks 2005g

ja san vanredan student i nisan nikad cula da je neko izgubija pravo skolovanja. mislin da dokle god placas skolarinu, niko te nece izbacit s faxa. :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 254 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: