Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 28 tra 2026 09:31.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Pravila foruma

Dragi svi, molimo vas da se držite sljedećih smjernica u korištenju ovog podforuma, kako bi smo svi živjeli dugo i berićetno;

1) počnite od prvog i drugog posta, ne posljednjeg. Tamo su sabrana ispitna pitanja,ispitna literatura,skripte, kao i osnovne informacije o ispitu, i sl.
2) koristite google pretraživač u desnom kutu.Ako ga ne znate koristiti, upute za korištenje su OVDJE
3) ne pitajte glupa pitanja, pogotovo ne više puta. Jednom je i više nego dovoljno.
4) Sve skripte i ispitna pitanja se nalaze u SKRIPTARNICI
5) budite kolegijalni i podijelite vaše znanje, ispitna pitanja, iskustva i sl. s kolegama. UPUTE ZA SLANJE SKRIPTI I OSTALIH MATERIJALA NA NASCITURUS

Započni novu temu Odgovori  [ 1138 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 23 ruj 2011 09:25 
Aktivan

studentica000 je napisao/la:
i jel se ovih žalb.30 dana dodaje samo kad je zahtjev za povrat u prijašnje stanje zbog propuštenog roka za žalbu ili uvijek?

sorry my mistake... nisam tražila kalendar i provjeravala dane i gubila vrime na to, tila sam samo ukazat na bit zadatka... btw on će uvik dat zad di rok istječe u sub il ned pa ga mi moramo pribacit za ponediljak :mig:
a šta se tiče ta 3 mj. ne, ne brojiš 90 dana nego ako je 1.2. bit će 1.5 itd. bar koliko se ja sićam s vježbi, ako sam u krivu neka me netko ispravi

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 ruj 2011 07:20 
Početnik

pitanja s pismenog 23.9. C grupa
1.Nedostaci računskog nadzora
2.Dotacije
3.Smjernica o trg.društvu roditelju i supsidijariji
4.odlike parafiskaliteta
5.zad.izračun plaće
6.zad.oporezivanje dobiti (Hrvatska,Danska)
7.transferne cijene
8.nadležnost Samostalne službe
9.specifična oslobođenja kod poreza na nekretnine
10.usklađivanje poreznih sustava

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2011 14:04 
Aktivan

ma, bolje joj je da se ne zamara ako joj je sve razbacano

šta, bit će:
- 3 iz nikolića
- 3 iz priručnika + 2 zadatka iz priručnika
- 1 ili 2 iz Hrvatskog fiskalnog sustava
- 1 ili 0 iz Financijskog prava i financijske znanosti (te smjernice)

od toga joj je dovoljno da nauči prve tri stavke, to bi joj bilo 8 ili 9 pitanja, šta je i više nego dovoljno za prolaz (5/10 prolaziš)

to je samo moje mišljenje, nek radi šta oće :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 lis 2011 15:46 
Sega mega kul forumaš bez života

justice for all je napisao/la:
Nemojte me feminizirat!:D
Hvala na trudu,ali i dalje ne znam šta bi točno trebalo,znam ovu o "trgovačkom društvu roditelju i supsidijariji"i ovu "o spajanjima",ima li to kakve veze s tom famoznom VI.smjernicom?(ally cijenim i takve savjete)
Šta se tiče foruma pročita sam ga "od a do ž",ali nisam naša konkretan odgovor konkretno za ovo šta pitam.

Pitanja u vezi ovih boldanih u postu smjernica smjernica

objasnite usklađivanje oporezivanja dobiti u eu
objasnite smjernicu o zavisnom i matičnom trg.dr
objasnite smjernicu o spajanjima

pitanja u vezi šeste smjernice
navedite ostala porezna oslobođenja prema 6.smjernici
navedite oslobođenja od pdv prema 6.smjernici a koja se odnose na oslobođenja unutar zemlje
objasnite institucionalni ili funkcionalni pristup poreznim oslobođenjima

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 11 lis 2011 14:51 
Forumaš

jel zadatke na usmenom rješavamo na papiru ili?

da. on ti napise podatke na papir i onda rjesavas

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 lis 2011 17:07 
Forumaš

eto prosla i ja te financije i rijesila iz se zauvijek....DOJMOVI: PISMENI PROSLA IZ DRUGE, znaci drugom dj roka u 9 mj, nausmenom me pitao zadatke pa sam ih malo zabrljala jer in iskreno inisam dobro ni spremila.

ugl sto se tice usmenom i zadatakaa treba obratiti paznju na: porez na dohodak od nesamostalnog rada znaci znati postupak krenuvsi od bruto plac pa sve do porezne osovise pa onih posottoakaa i poreza, nije tesko zbilja nije, a meni je cak dao samo poreznu osnovicu neku ciru pa mu ih po onim preznim stopamal razdjelim znaci 12 25 40%, znaic laksu verziju nije me tlacija da cijeli taj postupak izracunam, pa sam to zabrljala al nebino sad sma i to usvojila,
pa zatim nauciti izracunati izuzimanje s progresijom, i metodu odbitka,to obavezno, zastaru, povrat u prijasnje i produzenje roka, i primjere za povecavanje i smanjivanje porezne osnovice kod poreze na dobit. TO SE SVE CINI PUNO AL NIJE POZABAVITE SE MALO SA TIM ZADACIMA POSEBNO AKO IH U PISMENOM NISTE RIJESILI.

ja sam se na pismenom ispitu bazirala samo na teoriju koja me satrala dok zadatke nisam niti pogledala zato su me cekali na usmenom i oni.
a sto se tice dr materije i gradiva. mislim da se treba bazirati na zalbe prvostupanjski i drugostupamnjski porezni postupak i kad se zalbu odbiti uvazizi ponistit izmeniti...to obavezno, zatim bacite se na pdv malo tko je porezni obveznik kod pdv-a to osam cula da pita, pa naucite i ona osloboljenja od pdv-a nisu teska stvarno, porezna oslobođenja u tuzemstu bez prava na odbitak, osloboljenja pri uvozu i izvozu to je sve kod pdv-a, ponovite porez na dohodak jako dobro znaci primitke koji se ne smatraju dohotkom, pa na sto se ne placa porez na dohodak, mene pitao primitke od dr dohotka ja ih sve nabrojala redom, i iz dobiti isto tko je porezni obveznik povecavanaj i smanjenja šporezne osnovice,,

IZ NIKOLICA: vrste poreza, kod pdv-a porez u fai proizvodnje u fazi trgovine na malo u veliko, kreditni postupak zbrajanja oduzimanje , isto malo o dohotku, nacela ona smitha i onoh drugog lika, razmjena obavjesti, ugl malo to porcackajte po nikolicu nece cjepidlaciti cisto da vidi da ste ucili da znate nesto benknit...jer se ssve u detalje nemoze nauciti odnosno moze al teeeskoo...
i proracun nacela kod proracuna , podjla proracuna subjektivno i objektivno, izvrsenje proracuna.

mislim da ne pita one posebne poreze na pivo kavu itd na usmenom jer uvik bude neki na pismenom pa eto ide pod pretpostavkom da ste ih sve naucili jer nisu tesku, i cisto sumnjam da ce vas pitati one zadatke koje nijeste rijesili u ispitu jer opet pretpostavlja da to ponovili naucili potrazili,

MENI JE BIO NADSVE UGODAN 2 PITANJA JA IZ IZBIFLALA BEZ PROBLEMA I DOBILA 3 PITAO ME NA KRAJU ZASTARU ZADATAK JAKO JEDNOSTANO..I ETO RIJESILA SMA SE MUKA STO SE TICE OVOG PREDMETA. DA SE RAZUMJEMO ISPIT JE JAKO TESKO SPREMITI MISLIM DOK SE SVE POVALA I ONA NABRAJANJA PUSTA DOK SE POPAMTE ONO IZMUCIS SE POSTENO, AL SAMO PONAVLJAJTE I PONAVLJAJTE KAO PAPIGE PA CE TE TO NA TAJ NACIN UPAMTITI...

POZZZ I GOOD LUCK.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 10:12 
Početnik

pitanja sa dekanskog iz moje grupe
1. Što ne ulazi u poreznu osnovicu PDV-a?
2. Smjernica EU o trgovačkim društvima
3. Kada upravni sud donosi rješenje a kad presudu
4. Odlike izravnih poreza
5. Uređivanje fiskalnih odnosa u EU
6. Oslobođenja kod posebnih poreza na osobne automobile, motorna vozila i zrakoplove
7. Važnost proračunskog završnog računa
8. Zadatak vezan uz rokove zastare, prekid i apsolutnu zastaru
9. Zadatak dohodak studenata preko 50 000 kn godišnje

nemogu se sjetit još jednog pitanja pa ako je netko bio ista grupa neka samo dopuni

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 lis 2011 18:32 
Forumaš

primjere za povecavanje i smanjivanje porezne osnovice kod poreza na dobit?
Jel zna netko? :D

ide odgovor:

smanjivanja porezne osnovice:
1.za prihode od dividendi i udjela u dobiti. PRIMJER: trgovacko drustvo je ostvarilo dobit od 100 000 kn to je neraspodjeljeni dio dobiti, oporezuje se po stopi od 20 %. znaci 100 000 puta 20 posto je 20 000 kn poreza. i ostaje cisto 80 000 tisuca. i tih 80 000 ce se podjeliti u obliku dividendi u konkretnom primjeru u obliku dionica.. i na taj dio od 80 000 se ne placa porez jer se ne smatra dohotkom.

2. za prihode od vrijednosnih usklađenja dionica i udjela. PRIMJER:trg drustvo ostvarilo 80 000 kn 40 000 kn raspodjelit ce u obliku dividendi a 40 000 zadrzati u trg drustvu.

3. za prihode od naplacenih otpisanih potrazivanja. PRIMJER: trgovačko drustvo A i trgovačko drustvo B. A duguje B-u 100 000 kn u 2010 A vrača 100 000 u istoj godini cijeli iznos. i trg drustvo A naplačena potrazivanja je ukljucio u poreznu osnovicu za tu istu godinu. A JE U 2011 MORAO ISKLJUCITI 100 000 kao porezno priznat rashod.

4.amortizacija. PRIMJER.: trgovačko drustvo je kupilo računalnu opremu 100 000 . u prvoj godini 50% je amortiziralo, a u dr godini 50% amortiziralo. u 2 godine je amortiziralo cijeli iznos koliki je u biti vijek trajanja racunalne opreme. 2 godine 50%.-pogledati u prirucnik pravila.kod smanjivanja porezne osnovice pod 4 amortizacija.

PS. ako inzistirate napisat cu vam i za povecavanje porezne osnovice primjere.

pozz

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2011 16:33 
김정일

http://www.nasciturus.com/skriptarnica/ ... studentica

:s

skripta by studentica 00

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 16 lis 2011 22:39 
Forumaš

stize odgovor za povecavanje porezne osnovice:

1. od vrijednosnih usklađenja dionica i udjela- primjer je isti kao kod smanjenja

2. trgovacko drustvo je kupilo računalnu opremu 100 000 istu je amortiziralo cijeli iznoc u 1 god koristenja, to je protivno zakonskim odredbama jer se amortizacija vrsi u 2 godine... po 50 % u svakoj godini.

3.70 % troskova reprezentacije- direktor odvede na veceru svog poslovnog partnera. racun vecere je 1000 kn. trgovačko drustvo ce uvacavati svoju poreznu osnovicu za 700 kn odnosno 70 % i platii porez na taj iznos, 300 kn nece oporezivati.

4.30 % koji su nastali s vlastitim ili unajmljenim vozilom koji sluze za osobni prijevoz - zaposlenik vozi direktora firme ,iznos troskova je 1000 kn i taj iznos se isplacuje zaposleniku.i trg drustvo uvecava poreznu osnovicu 30 % to je u ovom slucjau 300 kn i na to ce platiti poreza.

5. trg drustvo salje na izlet svoje zaposlenike troskovi su 10 000 i za tja iznos s euvecava osnovica.

6. za skrivene isplate dobiti- trg drustob svog zaposlenika nakon redovnog radnog vremena je angaziralo da servisira racunalnu opremu u trajanju od 5 h. trzisna cijela servisiranja je 100 kn po h to je 500 kn a trgovacko mu drustvo isplacuje 10 000 kn a to je nerealna cijena netrzisna, 10 000 kn predstavlja skrivenu isplatu dobiti i za to se porezna osnovica treba povecavati.

7. npr. ovha

i dalje nisam nizala primjere za ovih par ostalih povecavanja porezne osnovice. mislim da ima i u primjerima naveden primjer.

pozz

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 22 lis 2011 23:14 
Početnik

ja imam neki dokument sa pitanjima koje sam dobila od kolege koji mi je rekao da ih slobodno proslijedim, tako da cu cim ih pronadem, stavit na forum! a ovo šta govore da se mora baš sve od a do ž naučit, i ne bi se osobno složila.. dovoljno je cijelu materiju pročitat po dva. tri puta, i onda se skoncentrirati na pitanja s foruma. uglavnom se ponvaljaju! ;)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 lis 2011 21:29 
Forumaš

za financijsko nemaš klasične skripte.. literatura za ispit je priručnik profesora Šinkovića i još jedna "knjiga" sastavljena od dijelova pojedinih knjiga.. sve skupa ima oko 250 stranica.. priručnik mislim da imaš u skriptarnici a ostalo bi trebalo biti u koprinici priko puta faksa..

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 stu 2011 18:45 
Aktivan

Tražim ove zakone o posebnim porezima ali vidim da 3 zakona (od ukupno 8 nabrojanih u knjizi) više ne važe - na pivo, alkohol i duhanske proizvode. Triba li to onda učiti, jel ispituje?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 stu 2011 00:32 
Forumaš

koliko je meni poznato i koliko znam budu u pismenom djelu ispita..naucite svih osam posebnih poreza.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 pro 2011 15:22 
Početnik

pitanja sa roka 12.12.
1. Ovršna isprava
2. Potkapitalizacija
3. Naziv odredbe, naredbe, naputka koja je izvoz neformalnog prava
4. prednosti i mane poreza na promet u proizvodnji
5. zadatak sa izračunom pretporeza...ako vl.primi račun za struju/vodu (ne sjećam se što je točno pisalo) u iznosu od 400 Kn, da li može iskoristit pretporez ako ima 400 m2 prostora koje daje u najam kao posl.prostor za obavljanje djelatnosti ...na 100 m2 javni bilježnik, na 100 porezni savjetnik, na 100 usluge medicinske dijagnostike, na 100 bankarska djelatnost...objasniti pravnom argumentacijom da li i na šta može iskoritit pretporez
6. sudske pristojbe opširno
7. teorije o prirodi proračuna
8. porez na nasljedstva i darove, kada nastaje porezna obveza
9. teorijski zadatak dohodak od kapitala, opcijska kupnja dionica, objasniti i primjerom
10.VI smjernica EU o najmu stamb.prostorija i kako je utjecala na hrv. pravo...nabrajanje

Eto, pozdrav

slika

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 sij 2012 01:05 
Aktivan

Iz cega je bolje zapocet ucit buduci da ima vise literature?
Iz prirucnika ili?

Fala ;)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 sij 2012 01:25 
Veteran

Muffin je napisao/la:
Iz cega je bolje zapocet ucit buduci da ima vise literature?
Iz prirucnika ili?

Fala ;)

Iz priručnika, tamo je najveći dio gradiva

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 sij 2012 12:38 
Početnik

ljudi molim vas link najnovijeg prirucnika iz financija- bio je na forumu ali ga vise ne vidim

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 12 sij 2012 17:18 
Forumaš

prvo dobro nauciti prirucnik zatim djelove nikolica uciti i proracun....

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 13 sij 2012 08:09 
Forumaš

kad su konzultacije u Šinkija?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 sij 2012 15:53 
Aktivan

iz one skripte s "dijelovima knjiga" (nikolic, jelcic itd) jel triba naucit sve ili?
malo je zbrckana, evo bas san je danas uzela

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 17 sij 2012 17:10 
Aktivan

Muffin je napisao/la:
iz one skripte s "dijelovima knjiga" (nikolic, jelcic itd) jel triba naucit sve ili?

Iz Nikolića na ispitu uvik budu 3 pitanja (od ukupno 10) a nema ga puno (mislim negdi oko 80-ak str) pa je po meni njega najzgodnije naučit od svih tih literatura. :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 18 sij 2012 20:07 
Aktivan

karl555 je napisao/la:
Muffin je napisao/la:

Iz Nikolića na ispitu uvik budu 3 pitanja (od ukupno 10) a nema ga puno (mislim negdi oko 80-ak str) pa je po meni njega najzgodnije naučit od svih tih literatura. :grin:

Aha, ok.
To znaci da moram ucit sve??? :D

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 19 sij 2012 14:55 
Aktivan

Muffin je napisao/la:
karl555 je napisao/la:
Muffin je napisao/la:

Aha, ok.
To znaci da moram ucit sve??? :D

To vam je moj savjet što se tiče autora. Za konkretna pitanja na ispitu prelistajte temu; meni je to jako pomoglo. :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 21 sij 2012 15:06 
Početnik

jel mi može netko reći je li u zadnje 2 godine bilo kakvih bitnih promjena u literaturi za ispit i da li je potrebno učiti zakone ili je dovoljno iz knjiga? hvala.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 sij 2012 18:14 
Aktivan

Ljudi,
jel moguce izac na ispit van roka - pritom mislim samo na usmeni dio?
tipa prode se pismeni, usmeno se odgovara recimo u 3. mj - ocjena se upise u 4. za vrijeme roka (toga ima s drugim predmetima).

????

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 sij 2012 20:14 
Forumaš

Muffin je napisao/la:
Ljudi,
jel moguce izac na ispit van roka - pritom mislim samo na usmeni dio?
tipa prode se pismeni, usmeno se odgovara recimo u 3. mj - ocjena se upise u 4. za vrijeme roka (toga ima s drugim predmetima).

????

ma mozes kod njega na usmeni kad oces...s njin se to lako da dogovorit, pitat ce te na konzultacijama bez problema :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 sij 2012 22:04 
Sega mega kul forumaš bez života

blondina je napisao/la:

ma mozes kod njega na usmeni kad oces...s njin se to lako da dogovorit, pitat ce te na konzultacijama bez problema :)

I godinama, ako triba. :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 sij 2012 18:35 
Aktivan

hahaha, nadajmo se da ipak nece bit godinama :D

aj super, fala van ljudi ;)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 sij 2012 20:33 
Forumaš

Muffin je napisao/la:
hahaha, nadajmo se da ipak nece bit godinama :D

aj super, fala van ljudi ;)

ma najbitnije ti je rjesit pismeni...za usmeni ako ne prodjes odma rec ce ti on da dodjes za 2,3 dana...onda ti nije problem rjesit usmeni, ne triba se razvuc na godine...haha sritno!! :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 sij 2012 21:10 
Forumaš

ljudi lijepo sjesti nauciti i proci i nema druge mudrolije sa ovim predmetom...gradivo je malo zeznuti sve to stoji...samo zadrzite kontinuitet ucenja i dobro ponoviti prije ispita i sve ce to biti dobro...
nauciti zadatke to vam je vec 2 boda i jos 3 zadatka od 8 rijesite i to je prolaz..od 10 zadataka 5 trebate rijesiti,, zadaci vam nisu teski samo ih treba provjezbati malo.
good luck svima
meni nadasve ugodno iskustvo sa ispitom odnosno profesorom.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 sij 2012 21:16 
Forumaš

i btw. one price o tome kako se usmeni izlazi godinama, godinu dana, 5 6 puta..hm..ako ste naucili dobro za pismeni nista vam nemoze stati na put i da taj usmeni rijesite u kratkom roku.
na usmenom je bila jedna kolegica koja nije znama odgovorit na niti jedno pitanje od 5 postavljenih a to joj je bio 5 put mislis, e pa takvi ce vam pricati okolo kako je prof uzasan i da nikako da prođu... a to sto nije odg na niti jedno pitanje to je manje bitno. ccccc

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 vel 2012 11:09 
Aktivan

Oce neko bit ljubazan i dat pitanja od jucer?!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 vel 2012 12:03 
Aktivan

ovaj termin za ispit 8.2.2012. u 12h stoji? Da nebi slučajno bilo ko u 12mj da je pomaknut na 8:00 ujutro!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 02 vel 2012 18:39 
Početnik

pliiiz nek neko stavi pitanja od jucer :please:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 03 vel 2012 09:03 
Početnik

pitanja 1.1

1.odnos ustavnog i financijskog prava
2.stajalište pluralista
3.koji uvjeti moraju biti ispunjeni da bi porezni sustav bio dobar (nikolić 90str)
4.kada nastaje porezna obveza kod poreza na promet nekretnina
5.porezni obveznik pdv-a
6.poništavanje i ukidanje poreznog rješenja
7.zadatak s posredničkom naknadom
8.zadatak zastara
9.materijalni uvijeti načela točnosti proračuna
10.smjernica o najmu stambenih prostorija i kako se odnosi na hrvatsku

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 04 vel 2012 01:18 
Početnik

Samo malo pitanje - hoće li ove godine bit kolokvija? Hvala :)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 vel 2012 10:44 
Forumaš

ako može ko od kolega napisat odgovor za primjer2 na str.142 i za primjer 1 na str 147. dajte pomozite!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 vel 2012 11:22 
Početnik

tsk je napisao/la:
ako može ko od kolega napisat odgovor za primjer2 na str.142 i za primjer 1 na str 147. dajte pomozite!!!

Primjer II (142str)
1.1.2009 jer se porezna obveza utvrđuje u 2008 za svo ono što je ostvareno u 2007

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 05 vel 2012 16:01 
Forumaš

poslala si mi odgovor sa 140 str. ne sa 142.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1138 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: