Nasciturus Forum

Forum studenata Pravnog fakulteta u Splitu
Sada je: 28 tra 2026 00:37.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 23 ruj 2010 12:15 
Početnik

meni su rekli da su upisi poslje dekanskog onima koji na njega i izlaze,a za sve ostale je do 30og ovog mjeseca

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 ruj 2010 14:33 
Sega mega kul forumaš bez života

asylum je napisao/la:
meni su rekli da su upisi poslje dekanskog onima koji na njega i izlaze,a za sve ostale je do 30og ovog mjeseca

a šta ako mi je ispit 30.pismeni a nakon toga 2 dana usmeni i ako ne budem trebala na dekanski?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 ruj 2010 14:37 

sve dok dolazite sa uplatnicom, nema straha. makar to bilo i 30.10.
nema potribe paničarit, niko nikad nije osta neupisan. ja sam lani izbjegavala gužvu i upisala
se iza 20.10. bez problema :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 ruj 2010 17:25 

Zs je napisao/la:
sve dok dolazite sa uplatnicom, nema straha. makar to bilo i 30.10.
nema potribe paničarit, niko nikad nije osta neupisan. ja sam lani izbjegavala gužvu i upisala
se iza 20.10. bez problema :mrgreen:

:lol:
ps.kako teče taj postupak za upis,šta trebamo popuniti i di to kupiti i ...?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 23 ruj 2010 21:00 
Aktivan

Već sam ponavljao drugu godinu, i trenutno imam 30 bodova položenih iz druge. Zanima me, ako ostanem na tih 30, da li ću opet biti ponavljač ili ću biti treća (i ako neko zna koliko iznosi školarina, nisam iz splita)?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 ruj 2010 13:43 
-Admin-

Tetrapak je napisao/la:
Već sam ponavljao drugu godinu, i trenutno imam 30 bodova položenih iz druge. Zanima me, ako ostanem na tih 30, da li ću opet biti ponavljač ili ću biti treća (i ako neko zna koliko iznosi školarina, nisam iz splita)?

30 bodova je dovoljno da se vodiš kao viša godina, znači u tvom slučaju treća. :thumbsup a što se tiče školarine, ne bih ti znala na to odgovoriti!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 ruj 2010 16:14 
Forumaš

redovni uz plačanje i izvanredni 3.god. plate 7000 kn plus 350.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 24 ruj 2010 21:22 
Aktivan

asylum je napisao/la:

tko ti je to rekao? nista mi vise nije jasno kad trebam da dodem itd. :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 ruj 2010 12:44 
Sega mega kul forumaš

stvar je jednostavna:
ako necete izac na dekanski,upisujete kako je standardno propisano do kada traju upisi ( s tim da se izvanredni studenti uvik mogu malo kasnije upisat)
ako cete izac na dekanski upisat cete se iza dekanskog,bilo da ste redovni ili izvanredni.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 ruj 2010 16:27 

maritim je napisao/la:
stvar je jednostavna:
ako necete izac na dekanski,upisujete kako je standardno propisano do kada traju upisi ( s tim da se izvanredni studenti uvik mogu malo kasnije upisat)
ako cete izac na dekanski upisat cete se iza dekanskog,bilo da ste redovni ili izvanredni.

hoće meni napokon netko više objasniti taj postupak za upis :mrgreen: ,šta trebam kupiti i di?koje dokumente?jel trebam to popuniti i samo predati u referadu bilo kad ili?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 ruj 2010 16:48 
Veteran

studentica000 je napisao/la:
maritim je napisao/la:
stvar je jednostavna:

hoće meni napokon netko više objasniti taj postupak za upis :mrgreen: ,šta trebam kupiti i di?koje dokumente?jel trebam to popuniti i samo predati u referadu bilo kad ili?

uzmeš papire u ekonomatu ispuniš šta treba upišeš predmete u indeks i UPLATIŠ novce i sve to daš u referadu i to je to!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 25 ruj 2010 19:43 
Početnik

Moze li mi netko konacno odgovorit tocno na ovo pitanje: Prosle godine upisao sam prvu godinu BEZ PLACANJA. Trenutno imam 44 boda tj. ostala mi je teorija i sociologija. Koliko moram imati ECTS bodova da se ponovno upisem bez placanja?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 ruj 2010 08:12 

propalica tnx :mrgreen:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 ruj 2010 23:26 
Aktivan

upisala sam prvu godinu BEZ placanja
do sad sam skupila 52 boda
ako mi ostane jedan predmet za drugu godinu - da li placam 7000 kn (koliko vec, nemam pojma) ???

prebitno mi je ovo

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 ruj 2010 23:36 

ne placas

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 ruj 2010 23:40 
Aktivan

puno ti hvala :)

al svi govore drugacije..neki mi upadaju s teorijama da se palcap o ects bodovima, neki da se placa sve, neki da se ne placa nista..
ugl i sad ti budi pametan?
a upisi su navodno do 30.tog - jer ka triba dat lovu bez obzira na dekasnki pa oni vracaju ako se polozi to sta je ostalno na dekansom (prebolesno, ovo je josi i najbolesnije sta san cula od zena u referadi)

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 ruj 2010 23:41 

nista sta su ti rekli nije istina. imas još vrimena za upis, ne se boj.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 26 ruj 2010 23:48 
Aktivan

hvala ti puno :mig:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 ruj 2010 10:53 

kako upisi mogu biti do 30.kada još traje ispitni rok do tad,a nakon toga se ima i usmeni dan,dva :?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 ruj 2010 11:20 
Sega mega kul forumaš

studentica000 je napisao/la:
kako upisi mogu biti do 30.kada još traje ispitni rok do tad,a nakon toga se ima i usmeni dan,dva :?

šta ti nije jasno?
sluzbeni upisi su uvik od 1.9-30.09 ,ali naravno da onome kome je ispit 30-og i poslin toga ima usmeni omogucen je upis i kasnije.
do pocetka akademske godine bi tribali svi bit upisani,za vanredne je to uvik otegnuto pa se moze upisat do kraja 10-og miseca (znaju ponekad malo kenjat,ali niko nije osta neupisan).
ove godine tj.kad je dekanski ko zeli izac upisat ce se nakon dekanskog i to je to.
ko nece ic na dekanski upisat ce se nakon svog posljednjeg ispita.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 ruj 2010 11:21 
Sega mega kul forumaš

ljudi sta ste se uvatili tih termina upisa. upisat se mozete nakon kraja dekanskog kad se kompletiraju svi ispiti, nije bitno jel to dan dva ili pet nakon dekanskog. kakvog bi inace smisla ima dekanski da je drukcije...
ja san se prosle godine upisa tek krajem 10-og miseca bez ikakvih problema i guzvi. vazno je donit kopiu uplatnice, sve ostalo je manje bitno...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 27 ruj 2010 22:04 
Početnik

Ovako: s 1. godine mi je ostala teorija pa zbog toga nisan upisala ustavno i engleski s 2.godine (ukupno 59 ects bodova). Sad san dala samo informatiku s 2.godine (4 ects boda) pa me zanima kako ću upisati predmete s 3. godine, tj. da li je moguće upisati više od 60 ects bodova ili manje. Da li moran slušati predavanja i odrađivati vježbe predmeta koje san već odslušala ili mi to ništa ne vridi?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2010 10:50 
Forumaš

sdsmolic je napisao/la:
Ovako: s 1. godine mi je ostala teorija pa zbog toga nisan upisala ustavno i engleski s 2.godine (ukupno 59 ects bodova). Sad san dala samo informatiku s 2.godine (4 ects boda) pa me zanima kako ću upisati predmete s 3. godine, tj. da li je moguće upisati više od 60 ects bodova ili manje. Da li moran slušati predavanja i odrađivati vježbe predmeta koje san već odslušala ili mi to ništa ne vridi?

upisat ces sve predmete sa druge koje si upisala i prosle godine (naravno osim statistike, informatike i metodologije drustvenih istrazivanja) + ustavno i engleski. Ako oces mozes upisat 4 boda sa trece godine, ako neces ne moras... Sta se predavanja i vjezbi tice, ono iz cega imas potpise ne moras vise ni slusat niti ic na predavanja :thumbsup

I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air. They fly so high. They reach the sky. And like my dreams. They fade and die. Fortunes allways hiding. Oh, I've looked everywhere. I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2010 16:43 
Početnik

Muholovac je napisao/la:
sdsmolic je napisao/la:

upisat ces sve predmete sa druge koje si upisala i prosle godine (naravno osim statistike, informatike i metodologije drustvenih istrazivanja) + ustavno i engleski. Ako oces mozes upisat 4 boda sa trece godine, ako neces ne moras... Sta se predavanja i vjezbi tice, ono iz cega imas potpise ne moras vise ni slusat niti ic na predavanja :thumbsup

Fala puno!! :cheers

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2010 17:13 
Aktivan

purple_rain je napisao/la:
Tetrapak je napisao/la:

30 bodova je dovoljno da se vodiš kao viša godina, znači u tvom slučaju treća. :thumbsup a što se tiče školarine, ne bih ti znala na to odgovoriti!
Uglavnom, shvatio sam da ne mogu nikako namjestiti da upišem svih 30 bodova iz treće pa da mi zbroj bude 60. Mogu upisati 28 tako da bi omjer druga:treća bio 30:28
Znači li to da ću ipak morati opet ponavljati drugu (jer na oglasnoj piše ...smatrat će se studentima one godine od koje upisuju pretežiti dio ECTS-bodova)? Pitam da znam koliko da uplatim i kako da popunim papire, :) svejedno mi je što će pisati u indexu.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2010 17:17 

ako imaš pravo upisat 30 bodova, vodiš se ko treća.
njihov je problem a ne tvoj šta ne možeš iskombinirat točno 30.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 28 ruj 2010 17:23 
Aktivan

Hvala puno! :thumbsup

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 29 ruj 2010 17:26 
Aktivan

ako sam ponavljač prve godine tj upisala sam ne ove već prošle godine i sada nisam dala teoriju i sociologiju(za koje se još uvijek nadam da hoću) jel se meni predmeti boduju po 8 bodova ili po starom?????????????? :wtf :wtf

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2010 07:54 
Forumaš

pamela07 je napisao/la:
ako sam ponavljač prve godine tj upisala sam ne ove već prošle godine i sada nisam dala teoriju i sociologiju(za koje se još uvijek nadam da hoću) jel se meni predmeti boduju po 8 bodova ili po starom?????????????? :wtf :wtf

upisala si fakultet po jednom programu i zavrsavas ga po tom istom programu - tako da pises 16 i 8 (ako se dobro sicam bodova..) :thumbsup

I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air. They fly so high. They reach the sky. And like my dreams. They fade and die. Fortunes allways hiding. Oh, I've looked everywhere. I'm forever blowing bubbles. Pretty bubbles in the air.
UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2010 10:01 
Aktivan

Muholovac je napisao/la:
pamela07 je napisao/la:

upisala si fakultet po jednom programu i zavrsavas ga po tom istom programu - tako da pises 16 i 8 (ako se dobro sicam bodova..) :thumbsup

znaš li koliko je bodova iznosilo financijsko pravo prije ovih 8 ects! :please:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2010 11:07 
Aktivan

pamela07 je napisao/la:
Muholovac je napisao/la:
pamela07 je napisao/la:

4 boda je bilo financijsko...

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2010 12:40 
Aktivan

aloooj je napisao/la:
Moze li mi netko konacno odgovorit tocno na ovo pitanje: Prosle godine upisao sam prvu godinu BEZ PLACANJA. Trenutno imam 44 boda tj. ostala mi je teorija i sociologija. Koliko moram imati ECTS bodova da se ponovno upisem bez placanja?

ako prebacis jedan predmet tj ako imas 52 boda onda ne placas (tako san cula i mislin da je to tocno)
e sad ako upises parcijalu sa 44 onda ne znam, to i mene zanima???

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2010 13:17 
Aktivan

tracy je napisao/la:
pamela07 je napisao/la:
Muholovac je napisao/la:
pamela07 je napisao/la:

4 boda je bilo financijsko...

hvala. . .a još me samo zanima jel mogu upisat sljedeću godinu da mi zbroj godine iznosi 61 ects jer ne mogu nikako namjestit da bude 60. . .il će mi bit 57ects il 61 ????? :wtf :please:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2010 18:31 
Aktivan

U kojem se slučaju gubi pravo studiranja na dotičnom faksu?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2010 21:48 
Forumaš

Ne postoji taj slučaj, barem ja nisam čula da je ikad iko izletija sa faksa protiv svoje volje...
Već je dosta pisano o ovome. Uglavnom, možeš jedino ako si redovan izgubit pravo da studiraš kao redovan, to se dogodi ako treći put upisuješ istu godinu. U tom slučaju prelaziš u vanredne, moraš plaćat i studiraš sve dok imaš para :grin:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2010 22:21 
Aktivan

sunce je napisao/la:
Ne postoji taj slučaj, barem ja nisam čula da je ikad iko izletija sa faksa protiv svoje volje...
Već je dosta pisano o ovome. Uglavnom, možeš jedino ako si redovan izgubit pravo da studiraš kao redovan, to se dogodi ako treći put upisuješ istu godinu. U tom slučaju prelaziš u vanredne, moraš plaćat i studiraš sve dok imaš para :grin:

Dakle ak sam vandredan a upisujem 3. put, i dalje sam vanredan. Školarina je u tom slučaju...? Koliko...=?

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 30 ruj 2010 23:00 
Forumaš

je, a školarine stvarno ne znam, to više nikome ništa nije jasno, vidila sam da brucoši ove godine plaćaju 8000+350, grozno, ostalima je koliko znam 7000 i 5500, ponavljanje pola, al nemoj me držat za rič, ja sam bez plaćanja, pa sam sto posto sigurna jedino za ovih 350 :D za detalje ili pravac telefon ili pravac faks i Referada

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2010 09:05 
Forumaš

diaboliq je napisao/la:
U kojem se slučaju gubi pravo studiranja na dotičnom faksu?

isključenjem iz studija temeljem konačne odluke Stegovnog suda za studente - jedini nacin, ne znan jeli ikad ikoga iskljucilo. Onu zensku u 6. misec su uvatili da je sama upisala ocjenu pa je dobila opomenu, a to je prvi stupanj, tako da stvarno ne znan sta tribas napravit da te iskljuce (vjerojatno zapalit zgradu fakulteta :evil: ).. :rambo

UNITED!!!

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2010 09:18 
김정일

Muholovac je napisao/la:
Onu zensku u 6. misec su uvatili da je sama upisala ocjenu pa je dobila opomenu, a to je prvi stupanj, tako da stvarno ne znan sta tribas napravit da te iskljuce (vjerojatno zapalit zgradu fakulteta :evil: ).. :rambo

Trebali su je izbaciti sa fakulteta isti tren.

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
PostPostano: 01 lis 2010 09:25 
Aktivan

Inso je napisao/la:
Muholovac je napisao/la:
Onu zensku u 6. misec su uvatili da je sama upisala ocjenu pa je dobila opomenu, a to je prvi stupanj, tako da stvarno ne znan sta tribas napravit da te iskljuce (vjerojatno zapalit zgradu fakulteta :evil: ).. :rambo

Trebali su je izbaciti sa fakulteta isti tren.

Slažem se! :scared

Sad; ako sam vanredan, a ponavljam 3. put (na 2 fakulteta sam paralelno, Split sam zapostavio i zbog posla i zbog udaljenosti od RI), ali dovršio sam sve što sam trebao u Rijeci, sad ove god mi preostaje riješiti Split pa me zanima ako je to uopće moguće po treći put i da li onda plaćam pola od 5500 ili što već? Više mi ništa nije jasno s tim školarinama :whyowhy:

Vrh
Citiraj (i odgovori)  
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 811 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: