eto takve sam volje da ću podijelit ovo iskustvo s vama, ove godine mi se popunio index i uzela sam novi, lijepo ga popunila kako treba i platila im faks, ispunila upisne listove i odnjela to na upis sa starim indexom, neki dan otvaram studomat mogu prijavit ispit i zakljucim da je možda i index gotov(samo da znate nema to nikakve veze) i tako se prekjučer uputim po njega, dodjem u referadu i vidim di stoje indexi za moju godinu i trazim prvo po oznaci koju imam (oznacite indexe), ne vidim ga,(trazim samo novi) i onda ja svaki lijepo otvorim i trazim, naravno ne nadjem ga.
posalju me da trazim po svim drugim policama, naravno, ni tamo ga nema, recem da mi i seminarske radnje nisu unesene u studomat, u indexu jesu, al kad prvo nadjem novi potrazit cemo stari, pa cemo to tek ispravit. onda su mi otvorili neku ladicu i rekli da se mozda tu nekako zavukao jer je kao bio sa starim pa da je s njom otiso, naravno otvorila sam svaki index jer mi se uopce nije dalo ulazit u raspravu dok sve ne pogledam, nema indexa ni tamo, i kao isprika neka da jel mi se zuri da dodjem koji drugi dan.
i taj drugi dan je danas, jer mi se nije dalo zivcirat dva dana za redom, odo ja opet u referadu i trazim index i recem sto je bilo, predstavim se i kao pogledajte opet po indexima, znaci ponovim radnju, dodje onaj tamniji pita tko sam, predstavim se opet njemu, aaa vi ste ta i ta, sto je s indexom? da ce on u podrum pogledat, ni tamo ga nema, napokon neva cuje i kao kako se zovete, opet ponovim, i eto u nje moj index NOVI. ali di je stari na upisnim listovima pise kao da nema starog indexa, ja kazem donjela sam ga dala skupa s novim, a mozda ga niste donjeli, pitam ja nju di je smisao da ja njoj lazem da ga nisam donjela kad jednotavno ako nisam mogu otic doma po njega, a ne dolazit dva dana trazit novi, al ocito i stari, izivcirala sam se jakoooo. i kaze ona meni da opet pogledam u tu ladicu di sam prekjucer gledala, a tamo indexi koji su stariji od mene, opet sam pogledala i kad ga OPET nisam nasla ovaj put stari (a oni zadrze stari) pukla sam, mozda je i neva vidila kako sam pukla jer sam pocela pitat previse pitanju, kao kako cu na ispit bez indexa, ona kaze prijavit cemo vam mi, ja reko pa ne treba ja sam prijavila, pa se onda sjeti da bi mogla u studomat pogledat, pa pogleda, a gle cuda tamo sam upisana. s tim da mi seminiari nisu evidentirani. ja reko ok onda mogu otic na ispit s osobno,a naravno u pravilu to nebi smjeli. otisla sam na rubu totalnom, na sto je ona rekla da se nema zivciranja, nema plakanja, vi necete bit osteceni...mos mislit
pokusavam ja njih razumit, al sam izgubila 4 sata trazeci nesto sto nisam nasla, gledajuci iste indexe. rade budalu od mene samo jer mogu eto!!! i ono odnosenje prema studentima koda smo retardirani